Nem kevés egy zárt dld 500+ -nak a 35 literes láda? Hallott már valaki ilyet szólni?
Pedig a gyári megoldások drágák és sz@rok. :) Mármint tudásban és hangban.
A CD30MP3-on még 1 pár rca sincs, szóval erre értelmes hifit nem tudsz építeni.
MiérT pont DLD 500+? Én még nem hallottam szólni, de amennyire én tudom az egy elég nagyot nyomó, de nem valami zenei cucc, bár ár érték arányban kétségtelenül nem rossz. Mennyiért vennéd?
4 csatornás erősítőt már 20-30 körül is kapni használtan, amivel már érdemes foglalkozni. Persze jó lenne tudni az első szett fajtáját, a hátsókat meg hanyagolni.
Lehet eszkábálni rá rca kimenetet, azzal nem lenne gond.
DLD 500+ -t hallotam már szólni, és biztosan nem érne meglepetés a teljesítmény terén. Most éppen le van akciózva az új 15 ezer körül, használtban talán 12-13-körül találnék új fajtát.
A ládát építtetném a kocsiban található helyet figyelembe véve 19milis MDF-ből
Holnap ha ráérek megnézem miféle dolog van az ajtókárpit alatt, hátha nem török el semmit.
Mekkora erősítőt kellene keresnem? 4x300 watt körül elég neki?
RCA-t eszkábálni? Hát ha meg lehet oldani, akkor jó. Mondjuk kapásból 2 pár lenne az igazi.
4x300W? :O Minek? :) Mármint ha valós teljesítményre gondolsz. Nem is nagyon láttam még 4x300W rms-t 4 ohmon tudó erősítőt. Valós, rms teljesítményt kell nézni, persze ez sem mindig ad megfelelő támpontot.
Áhh, ez felejtős, ahogy a legtöbb Magnat. :) Nekem mondjuk pont egy RX44-esem van, de az is azért jó, mert csak a felirat Magnat, amúgy Phase gyártmány. A rákamuzott 1000W vicces, mikor 30A biztosíték van benne. :) Ez kevés lenne egy zárt ládás 500+-hoz, az tuti.
Nincs mit, nézz körbe a kocsiban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!