Szerintetek ha vásároltam már t-home-nál részletre tudok még 1x de am azt amit vásároltam még most is fizetem na? Am lent van amit akarok 2 közül melyiket?
Figyelt kérdés
[link] ez vagy [link] tudom hogy nem ugyanazok hogy 1-ik a.konzol meg ilyenek de nem ez számít vagy bármennyiszer vehetek reszletre?2013. jún. 30. 21:22
1/2 belapus válasza:
Ezt a hitelbírálat során döntik el.Megnézik a bevételeidet és a kiadásaidat.Ha úgy érzik, hogy számukra biztonságosak a 2. hitel törlesztésének a feltételei - a rezsi + az 1. hitel + az egyéb kiadások mellett is -, akkor pozitív lehet az elbírálás.
Azt nem tudom, hogy mennyi nettó bevétel szükséges ehhez.
2/2 anonim válasza:
Kategorizálva vannak a vásárolható dolgok vannak internet csomag mellé és vannak tv csomag mellélé amit te akarsz internet csomag mellé van , egy csomag mellé csak egy dolgot vehetsz meg. plusz egy szigorú élbíráláson kell átesned amibe beleszámít az is hogy mikor fizeted be a számlákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!