Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri az árát : Lazer 9...

Megéri az árát : Lazer 9 colos tablet?

Figyelt kérdés
Nagyon nem találtam róla semmit ,,, de az Au,,an 24990 ft -ért árulja ha valaki ért hozzá a véleményét nagyon megköszönöm .

2013. jún. 30. 17:41
 1/9 Káhárom válasza:

Én megvettem, szerintem eléggé jó vas (bár először nem nagyon ismertem ki magam rajta)csak az a probléma hogy speciel a netes modemet 1 kábellel összekötöttem vele,de még így sem tudtam vele netezni csak megosztani a netet.

Egyébként sztem eléggé jó az árához.

2013. jún. 30. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem érte meg az árát, már 7 colon is nagyon kevés a 800x480as felbontás, semmiben sem jobb mint a többi táblagép ebben az árkategóriában, sőt egy kicsivel többért jobbat is kapsz :

[link]

2013. jún. 30. 20:46
 3/9 anonim válasza:

Nekem az van, megy a wi-fi is meg minden egyedül azt sajnálom, h nincs rajta bluetooth de meglehet oldani egyszerűen úgyhogy semmi gáz vele, szerintem megéri!

4GB-os ami bőven elég egy hétköznapi használatra de ha neked ne elég akkor +3000,-ért 8gihásat kapsz! Ha zavar, hogy nincs rajta hátsó kamera sak első akkor pedig a MyAudia Serious10 -esa tabletjét ajánlom, 8GB; elő & hátsó kamera; bluetooth; stb...

DE SZERINTEM MEGÉRI!!!

2013. júl. 1. 13:26
 4/9 anonim válasza:

13:26-os vagyok aki a MyAudiot ajánlotta

annyit még, hogy az előző ajánló a 7" tablettel az a tablet nem éri meg az árát és egy nagy sz*r! Tudom mert a testvérem vett egyet és nagyon nem fekszik az a kis gép oO

2013. júl. 1. 13:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ! Megvettem a gépet ,de csak két hét múlva lesz az ajándékozás.. Nagyon kelemeneset csalódtam az eladókban az Auc..n Savoya Park üzletben megmutattak több típust összehasonlítottuk , ,,, , hát velem még ilyen nagy multiban nem történt !!
2013. júl. 3. 19:12
 6/9 anonim válasza:

vasárnap vettem, nincs vele gond csak minecrafton a wifi hotspottal hamar lemerűl :S

kicsit sokáig tölt ennyi a problem..

de jó szerintem is

2013. júl. 24. 15:38
 7/9 morison válasza:
Uraim, látom mindenki otthon van ennél a típusnál, a barátnőm elhagyta a töltőjét, tudnátok adni róla egy pontos leírást? 2 amperes és 5 voltos azt tudom, csak a dugó méretére lenne szükségem, előre is köszönöm!
2013. dec. 17. 23:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Az univerzális töltőmből a 2.35 X 0.75 yellow a jó bele . De a polaritás fontos egy IBM lapit nekem sikerült egy Kína adapterrel kifüstölni .
2013. dec. 18. 09:35
 9/9 morison válasza:
Köszönöm szépen :)
2013. dec. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!