Megéri az árát : Lazer 9 colos tablet?
Én megvettem, szerintem eléggé jó vas (bár először nem nagyon ismertem ki magam rajta)csak az a probléma hogy speciel a netes modemet 1 kábellel összekötöttem vele,de még így sem tudtam vele netezni csak megosztani a netet.
Egyébként sztem eléggé jó az árához.
Sajnos nem érte meg az árát, már 7 colon is nagyon kevés a 800x480as felbontás, semmiben sem jobb mint a többi táblagép ebben az árkategóriában, sőt egy kicsivel többért jobbat is kapsz :
Nekem az van, megy a wi-fi is meg minden egyedül azt sajnálom, h nincs rajta bluetooth de meglehet oldani egyszerűen úgyhogy semmi gáz vele, szerintem megéri!
4GB-os ami bőven elég egy hétköznapi használatra de ha neked ne elég akkor +3000,-ért 8gihásat kapsz! Ha zavar, hogy nincs rajta hátsó kamera sak első akkor pedig a MyAudia Serious10 -esa tabletjét ajánlom, 8GB; elő & hátsó kamera; bluetooth; stb...
DE SZERINTEM MEGÉRI!!!
13:26-os vagyok aki a MyAudiot ajánlotta
annyit még, hogy az előző ajánló a 7" tablettel az a tablet nem éri meg az árát és egy nagy sz*r! Tudom mert a testvérem vett egyet és nagyon nem fekszik az a kis gép oO
jó
vasárnap vettem, nincs vele gond csak minecrafton a wifi hotspottal hamar lemerűl :S
kicsit sokáig tölt ennyi a problem..
de jó szerintem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!