Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Normális az, hogy az új LCD...

Normális az, hogy az új LCD tv-nek erős elektromos hangja van?

Figyelt kérdés
Nem a hangszórókból jön, hanem hátul a teteje részénél, ilyen magas frekvenciájú "sikító" hang féle. Páromat nem, de engem zavar. Ilyenek az LCD tv-k, vagy gond van a vadi új tv-vel?
2009. okt. 15. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Pont ugyanez nekem is a problémám. Engem iszonyat idegesít ez a magas frekvencia. 2 napja ki is húztam a tv-t a konnektorból. Csak akkor fogom bedugni, ha használni fogom. Nekem egy éves és Samsung LCD tv-m van és mintha csak most kezdte volna el ezt a sípolást, de az is lehet, hogy eddig immunis voltam erre a frekvenciára :)
2009. okt. 15. 08:34
 2/8 anonim válasza:
100%
Majdnem 3 éve van LCD tévénk. Az egyik egy noname és még sose hallottam hasonló sípolást. A másik egy új Philips, kb 1 hónapos, de még az sem sípolt. Nem tartom normálisnak az ilyen jellegű zúgást.
2009. okt. 15. 09:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, a gagyi az gagyi..
2009. okt. 15. 09:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem LG 2 az 1-ben van.(tv monitor) Megy egésznap de nincs síp! Kérdezd meg a szaxervízt, hogy normális-e!
2009. okt. 15. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Én tápegység problémára gondolok.

Ha vadi új, akkor vidd vissza és kicserélik, ha már nem (mert elmúlt 3 napos), akkor elküldik szervízbe!

2009. okt. 15. 10:16
 6/8 A kérdező kommentje:
1 hónapos kb Philips LCD. Az első napokban csak épphogy hallani lehetett, mostanra engem nagyon idegesítő magas frekvencián sípol. Páromat nem zavarja. Nem tudom, hogy én vagyok érzékeny rá, vagy pedig tényleg baja van a Tv-nek.
2009. okt. 16. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Tényleg sanszos a tápegység hibája, ahogy az előttem szóló is írta.
2009. okt. 16. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden lcd sípol , többé kevésbé, a jó minőségeknél nem nagyon hallani, de ha tvnézés közben is hallani, az nagyon zavaró
2009. okt. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!