Mi szükséges ahhoz egy TV-ben hogy HD adást tudjon fogni?
Figyelt kérdés
A napokban kötötte be az új szolgáltató a televíziót. Testvérem Samsung LE32d400 típusú TV-je képes HD adást futtatni beltéri egység nélkül, míg az én Panasonic 4-5 éves HDTV-m nem. Mi az a tulajdonság ami ezt meghatározza?2013. jún. 28. 18:01
11/15 A kérdező kommentje:
Közben utána olvastam a szolgáltató weboldalán és ezt találtam:
A HD csatornák már az Alap csomag részeként digitális formában is eljuthatnak lakásába. Amennyiben televízió készüléke alkalmas a DVB-C típusú jel vételére és támogatja az mpeg 4 szabványú kódolást, abban az esetben az HD minőségben élvezheti az xy nevű csatornákat.
Tehát, akkor nekem még sem DVB-T hanem DVB-C típusú beltérire van szükségem?
2013. jún. 29. 17:21
12/15 anonim válasza:
Pontosan. Ahogy az előző válaszomban írtam. A DVB-T földfelszíni sugárzás, a DVB-C kábeltévés adás.
13/15 anonim válasza:
"Tehát, akkor nekem még sem DVB-T hanem DVB-C típusú beltérire van szükségem?"
A T tuner az tetőantennához van, a C pedig kábelhez.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor valamilyen DVB-C-s készülékre van szükségem.
2013. jún. 30. 11:07
15/15 anonim válasza:
Igen, a #10-es válaszban már írtam linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!