(HANGMÉRNÖKÖK, VAGY EHHEZ ÉRTŐK) Milyen mikrofonokat ajánlotok zongora fölvételéhez? (lent)
vagyunk, akik értünk hozzá, csak már sokan belefáradtak abba, hogy a kérdezők nagy része nem kérdezni jön, hanem a saját eleve atombiztosan bebetonozott elképzelésére vár csak megerősítést.
Ha nem azt a választ kapják, amit előre elképzeltek, akkor jön a műszakilag és szakmailag megalapozatlan, viszont legalább meglehetősen erőszakos "miért"-ek, és " de szerintem akkor is"-ok tömkelege. Vagy a kérdés alá, vagy privátban.
És egy idő után az emberenek ehhez nincs sem türelme, sem idege.
Elnézést.
Kicsit nézegesd a katalógust:
Tudom hogy vannak jobb és drágább mikrofonok, de ezek is szép hangú, jó minőségben összerakott mikik.
A 20-as szériából nézegess, a többi nagyon nem a te árfekvésed. Még a katalógus 27. oldalán található AT2031-t ajánlanám, ha beleférne a keretbe, de 2 db már abból is 99 800 Ft, ami mégsem 70 000... És ő még az egyik legbarátságosabb árú kismembrános kardioid mikrofon az Audio-Technicától.
Más gyártót azért nem mondok, mert bár hallomásból tudom hogy jók, de az AT mikrofonokkal van pozitív tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!