Szerintetek ha flasheltetem az xbox 360 slimemet, előjehetnek hibák?
Figyelt kérdés
Pl.: túlmelegedés
Inkább hozzáértők, vagy személyes tapasztalattal rendelkezők válaszát várom!
2013. jún. 24. 22:47
1/7 anonim válasza:
Ha hozzáértővel csináltatod, akkor nem. De amúgy is inkább RGH-t ajánlanék! Sőt még akár szakembert is aki megcsinálja és garanciát is vállal rá!
Az RGH-nál be tudod állítani a ventillátorokat, így a gép nem fog melegedni. :)
RGH lényege, hogy külső belső hdd-ről tudsz játékot futtatni. Kezelése roppant egyszerű és nem kell bajlódni a játék kiírásával!
2/7 anonim válasza:
Én is az RGH-t ajánlom leginkább. Az előző válaszban leírtak miatt. Viszont a Boot idő az eléggé változó, ami pár másodperctől akár másfél percig is elmehet, de ez alaplap függő is. + nagy ritkán sikerül lefagyasztani a gépet. Ezek személyes tapasztalatok. Egyébként semmi panasz nincs rá. Nagyon jó dolog. Viszont mindenféleképpen szakemberhez vidd és ami még fontos, hogy személyesen vidd. Ne postázgass, mert átverhetnek.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem.. Én is tisztában vagyok az RGH pozitíivumaival, csak nekem az drága, nincs elég pénzem rá...:/ Tehát ha flashelem és szakemberrel csináltatom, akkor rendben lesz a gépem, azt mondjátok? A válaszokat köszönöm szépen!:)
2013. jún. 25. 15:12
4/7 anonim válasza:
Hát ha szakemberhez viszed, akkor szerintem minden rendben lesz vele. De én úgy néztem, nincs akkora különbség árban. Ha jól tudom, a flash 7.000 Ft körül van, az rgh pedig 12.000 Ft körül van. Hosszú távon kifizetődő az a + 5.000 Ft, de persze te tudod mire hogy van pénz.
5/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a dolgokkal, csak most jelenleg ennyire futja..Köszi szépen a tájékoztatást!:)
2013. jún. 25. 19:33
6/7 anonim válasza:
Az újabb alaplapos xboxoknál már nem jellemző a tulmelegedés, egyébként is a flashnek semmi köze hozzá! Én egyébként kb 3 hónapja flasheltettem 4 ezer ft-ért, Budapesten a Playmania-ban :) Kb, 1óra mulva már hivtak is hogy mehetek a konzolért, és minden primán ment.
7/7 A kérdező kommentje:
Most vettem használtan egy flashelt 4gb slimet és olyan mintha új lenne, 8 hónapos. Nagyon tetszik kinézetre is, meg hogy ilyen halk, nem úgy mint az elözö fat falcon lapos gépem.... Csak annyi apró gondom van vele, hogy az érzékelö, ami észleli, hogy állítva, vagy fektetve van-e az rossz. Én állítva tartom a boxot és valamikor csak úgy elkezd világítani a 3. led az elsö elalszik, majd megint visszaáll. Ennyi. Eltekintve ettöl király! :D
2013. jún. 27. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!