Mindigtv-hez milyen koax kábelt kell használni a tv és a set top box öszekötéséhez?

Figyelt kérdés

2013. jún. 22. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
koaxot semmilyet.. rca-t vagy euro scartot max..
2013. jún. 22. 21:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem jol írtam. A set top box és az antenna összekötéséhez?
2013. jún. 22. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
azmár más.. RG59 75 ohm jó lesz de még a régi 80ohmosokkal is mükodni fog
2013. jún. 22. 21:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Amit vettem 3as szigetelésü és és réz a közepe. Ez gondolom jó.
2013. jún. 22. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:

persze. igazábol bármi jó. csak a legjobb az 75ohmos.

kevesebb hibát kell javítania a boxnak.

nyugodtan tedd fel vele

2013. jún. 22. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:

RG59 felejtős. Videojelhez van, pocsék a nagyfrekvenciás viselkedése, UHF sávon már nagy a csillapítása.

Tévésávra az RG-6 való, ha háromszoros árnyékolású, akkor annál jobbat nem is vehettél volna.

2013. jún. 22. 23:53
 7/9 anonim válasza:
A tányérantena feje, a vevődoboznak 1-2Ghz közé keveri le , Vagyis az UHF sáv fölé.A csillapitás függ a kábelminősége ,hossztól,és a jel frekvenciájától.Pár méterre UHF ant, koax-al menni fog,de nagyobb távolságnál számolni kell a csillapitással.
2013. jún. 23. 16:54
 8/9 anonim válasza:

1. Hello! Létezik olyan mindigtv beltéri, amiben van modulátor is, és ez a digitális adást lekeveri a kiválasztott (nálam a 42.) csatornára. Először azt hittem erre vonatkozik a kérdés. A választ időközben megkaptad, RG-6. Fontos: jó minőségű, kültéri antennához kültéri F csatlakozót használj!

7. A mindígtv adások jelenleg a normál tv csatornák frekvenciáin mennek, a legmagasabb freki 900MHz alatt van.

Emiatt is kell a jó minőségű kábel. Nálam a fali csatlakozó (konnektor) vágta haza a 90/80 jelet, amióta kiváltottam egy F csatlakozóval, azóta hibátlan.

2013. jún. 23. 19:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még egy kérdésem lenne. Van egy full hd panasonic lcd tv-m. Erre a régi yagi antennámat kötöttem rá a mindig tv vételéhez, tökéletesen müködött. Anyumnak a régi tv-jéhez vettem egy set top boxot, gondoltam rákötöm probaként a yagi antennámat. Jó is volt csak a tv2 és az rtlklub nem jött be ezeknél 0% százalék volt a vételi szint. A többi tökéletesen bejött 100% vételi színtel. Azt tudom hogy az rtl és a tv2 külön frekvencián jön. Lehet olyan hogy az lcd tv tudja fogni a tv2-t és az rtl-t egy set top box ugyan azzal az antennával meg nem?
2013. jún. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!