Koax kábel elosztása így lehetséges?
Figyelt kérdés
el lehet így osztani egy 4 utas splitterrel a koax kábelt
1.-es kimenet tv
2.-es kimenet másik tv
3. kimenet kábelmodem
4. kimenet másik kábelmodem
2013. máj. 6. 16:55
1/12 anonim válasza:
Igen, de ne várd hogy minden jól működjön.
A tévén lesz kép, a modemek nem biztos hogy menni fognak.
2/12 A kérdező kommentje:
Okés köszi a választ azért egy próbát megér , mert van itthon egy pár koax kábel , meg jó lenne ha lenne nálam net mert jelenleg csak az egyik gépnél van , ám HPF szűrő kell vagy az van a splitterbe?
2013. máj. 6. 17:04
3/12 anonim válasza:
5-10 dB-t csillapítani fog. Ha a modem ezt jól viseli, és a netes frekvenciákon is működik az elosztó, akkor nyugodtan.
4/12 A kérdező kommentje:
Okés , próbálkozok akkor :D hátha kisül belőle valami :D
2013. máj. 6. 17:10
6/12 A kérdező kommentje:
ezt néztem én is :D
2013. máj. 6. 17:13
7/12 anonim válasza:
Akkor bocsi. :)
Ha van otthon kábel és elosztó, akkor nyugodtan próbáld ki. Nagy bajt nem tudsz csinálni vele, ha a TV-s elosztóval próbálod. Legfeljebb gyengének találja a modem a jelet, de tönkre nem megy.
8/12 A kérdező kommentje:
amúgy ja csak még nincs meg az elosztó , ja azt még elmondom hogy most 3-as splitterrel van jelenleg elosztva és így még jól megy és atom stabil
ám így vannak bekötve
1-eskimenet tv
2-es kimenet másik tv
3. kimenet modem
2013. máj. 6. 17:21
9/12 anonim válasza:
A jelerősség szempontjából tényleg jobb lenne egy 4-es elosztóra cserélni, mint egy ketteset pluszba rádugni a modem ágra. Minél többet dugsz egymás után, annál nagyobb lesz a csillapítás.
10/12 A kérdező kommentje:
amúgy igen, én is ezen gondolkoztam először, de aztán rájttem lehet jobb lenne egy 4-es elosztó :D
2013. máj. 6. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!