Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Koax kábel elosztása így...

Koax kábel elosztása így lehetséges?

Figyelt kérdés

el lehet így osztani egy 4 utas splitterrel a koax kábelt

1.-es kimenet tv

2.-es kimenet másik tv

3. kimenet kábelmodem

4. kimenet másik kábelmodem

2013. máj. 6. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen, de ne várd hogy minden jól működjön.

A tévén lesz kép, a modemek nem biztos hogy menni fognak.

2013. máj. 6. 16:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Okés köszi a választ azért egy próbát megér , mert van itthon egy pár koax kábel , meg jó lenne ha lenne nálam net mert jelenleg csak az egyik gépnél van , ám HPF szűrő kell vagy az van a splitterbe?
2013. máj. 6. 17:04
 3/12 anonim ***** válasza:
5-10 dB-t csillapítani fog. Ha a modem ezt jól viseli, és a netes frekvenciákon is működik az elosztó, akkor nyugodtan.
2013. máj. 6. 17:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Okés , próbálkozok akkor :D hátha kisül belőle valami :D
2013. máj. 6. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
2013. máj. 6. 17:12
 6/12 A kérdező kommentje:
ezt néztem én is :D
2013. máj. 6. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi. :)

Ha van otthon kábel és elosztó, akkor nyugodtan próbáld ki. Nagy bajt nem tudsz csinálni vele, ha a TV-s elosztóval próbálod. Legfeljebb gyengének találja a modem a jelet, de tönkre nem megy.

2013. máj. 6. 17:19
 8/12 A kérdező kommentje:

amúgy ja csak még nincs meg az elosztó , ja azt még elmondom hogy most 3-as splitterrel van jelenleg elosztva és így még jól megy és atom stabil

ám így vannak bekötve

1-eskimenet tv

2-es kimenet másik tv

3. kimenet modem

2013. máj. 6. 17:21
 9/12 anonim ***** válasza:
A jelerősség szempontjából tényleg jobb lenne egy 4-es elosztóra cserélni, mint egy ketteset pluszba rádugni a modem ágra. Minél többet dugsz egymás után, annál nagyobb lesz a csillapítás.
2013. máj. 6. 17:30
 10/12 A kérdező kommentje:
amúgy igen, én is ezen gondolkoztam először, de aztán rájttem lehet jobb lenne egy 4-es elosztó :D
2013. máj. 6. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!