Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehetséges sima mezei kábel...

Lehetséges sima mezei kábel tv előfizetésnél is digitális csatornákat fogni?

Figyelt kérdés

Kifejtem: Van egy 2 éves lcd tv-m ami nem támogatja még a dvbt-t. Állítólag, ha vennék hozzá egy dvbt-s tunert akkor bármi jellegű előfizetés nélkül is lehetséges lenne nálam is 9 csatorna digitális vétele (pécsi vagyok). Ha van ilyen eszköz akkor tudtok nekem valami linket kitenni? Vagy le tudtok írni nekem pár szakkifejezést amire érdemes figyelni?

Előre is köszönöm a válaszokat.

#Digi TV #digitális TV #set-top box #DVBT #kábel tv digitális adás
2013. márc. 23. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:

DVB-T tunerrel a földi digitális adások foghatók. Ha van ilyen Pécs környékén - miért ne lenne - akkor a DVB-T tuner megoldja a kérdést.

Én 7 ingyenes csatornáról tudok:

- M1

- M2

- Duna

- Duna II

- TV2

- RTL Klub

- Euronews

[link]

2013. márc. 23. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a te tvdben is van tuner. Hacsak nem valami tescos fajta.
2013. márc. 23. 19:46
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Ja és tescos tv...Egy full hd hyundai tv amin többnyire gépről nézek filmeket és ár érték arányban igencsak jó vétel volt annak idején. amúgy 3 éves nem 2 ahogy elgondolkoztam. És nem támogatja a dvbt-t. :(

Szó mi szó. Tudtok tanácsot adni, hogy hol és milyen dvbt boxot vegyek? És hogy mire figyeljek? :)

2013. márc. 23. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Ird be a tipusát. Csak hogy tudjuk milyen.
2013. márc. 23. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Pl.:

[link]

2013. márc. 23. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt se felejtsük ki, hogy a DVB-T-hez kell egy jó minőségű antenna is.

[link]

2013. márc. 23. 21:24
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de így felmerült az utolsó kommentből egy kérdés. Nincs rá mód, hogy antenna helyett szimplán a kábel tv-t kötöm rá a vevő egységre?
2013. márc. 24. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert a 7 ingyenes DVB-T csatorna a "levegőből" érkezik. Azonban a legtöbb kábelszolgáltatónál elő lehet fizetni digitális csatornákra is, azok vételéhez viszont DVB-C tuner kell. Ha megrendeled a digitális szolgáltatást a C-s boxot a szolgáltató fogja adni.
2013. márc. 24. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!