Lehetséges sima mezei kábel tv előfizetésnél is digitális csatornákat fogni?
Kifejtem: Van egy 2 éves lcd tv-m ami nem támogatja még a dvbt-t. Állítólag, ha vennék hozzá egy dvbt-s tunert akkor bármi jellegű előfizetés nélkül is lehetséges lenne nálam is 9 csatorna digitális vétele (pécsi vagyok). Ha van ilyen eszköz akkor tudtok nekem valami linket kitenni? Vagy le tudtok írni nekem pár szakkifejezést amire érdemes figyelni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
DVB-T tunerrel a földi digitális adások foghatók. Ha van ilyen Pécs környékén - miért ne lenne - akkor a DVB-T tuner megoldja a kérdést.
Én 7 ingyenes csatornáról tudok:
- M1
- M2
- Duna
- Duna II
- TV2
- RTL Klub
- Euronews
köszönöm a válaszokat!
Ja és tescos tv...Egy full hd hyundai tv amin többnyire gépről nézek filmeket és ár érték arányban igencsak jó vétel volt annak idején. amúgy 3 éves nem 2 ahogy elgondolkoztam. És nem támogatja a dvbt-t. :(
Szó mi szó. Tudtok tanácsot adni, hogy hol és milyen dvbt boxot vegyek? És hogy mire figyeljek? :)
Azt se felejtsük ki, hogy a DVB-T-hez kell egy jó minőségű antenna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!