Y-Cápa kérdése:
Miért nem műlködik megfelelően a mikrofon?
Figyelt kérdés
Vettem egy Audio technica ATR6250-et. Ha bedugom a gépembe, a gép nem stereo mikrofonként ismeri fel, pedig az, nagyon halkan tud venni vele, és nem értem mi a baj. Próbáltam már a stereo-kábelt is meg a camera kábelt is. A stereot egyáltalán nem ismeri föl, a kamera kábellel meg nem tud normálisan venni, csak akkor, ha szinte a számba veszem és akkor is nagyon halk. (A mikrofon érzékenysége -50db, a mik. 600Ohm-os). Az lehet, hogy baj, hogy régi a gép és xp van rajta. Egyébként nem ezt a számítógépet szoktam használni, csak a jobb és újjab most nincs a közelemben.2013. márc. 9. 12:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!