Digitális átállás: szociális rászorultság. Hol lehet jelezni, hogy rászorultak lennénk? (bővebben lent)
Szóval az a helyzet, hogy egy házban két család lakik, tehát két külön háztartás. A másik családhoz bekötötték szociális alapon, hozzánk meg nem. Hogyan lehetne jelezni, hogy mi is rászorulunk?
Próbáltam az ingyenes zöldszámon de ott 5 percig hallgattam meg nyomogattam a gombokat "nyomja meg az egyik gombot, majd a másikat, majd a harmadikat...", de még utána is csak a hangszalaggal tudtam beszélni, szóval ráhagytam. Más mód nincs, hogy jelezni lehetne? Mondjuk e-mail, vagy vmi?
Szia!
Itt [link]
olvasd el a tájékoztatót,majd jobb oldal igénylőlap/segédlet.
A tájékoztatóban megtalálható a postacím ahová el kell küldeni az adatlapot.
Köszi szépen!
Sajnos ahogy a feltételeket nézegetem egyikbe se esünk bele... pedig attól rászorultak lennénk, így valószínűleg nem fogunk majd tévét nézni pár hónap múlva... De azért köszi a segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!