Melyik konzol éri meg most jobban?
Mindent összevetve szerintem jobb az xbox.
Évente 8000 a multiért nem sok. Az xbox kontrollere például szerintem sokkal jobb, a legtöbb játéknál pedig a DLC-k is hamarabb jönnek ki rá.
Ez csak az én véleményem, ha te PS-t szeretnél, azzal sem jársz rosszul.
Azt válaszd ami az ismerőseidnek és barátaidnak van hogy tudjatok együtt multizni,co-op gamek-et tolni.A PS-nél is megszűnik az ingyen multi.
Az Xbox Live Gold előfizetés 9890Ft(Konzolok Szervize)amiért havi 2 db game jár ingyen.
A PSN drágább lesz mert havi 5 dollár ami 14ropi körül lesz évente de itt havi 3db ingyen game van.
A Live rendszere stabilabb és van privát chat lehetőség amiben nem 20-an beszélnek egyszerre mint a PS-nél csak az általad kiválasztott emberek hallják amit mondasz+van cross game chat ami a PSN-nél nincs.
Azt vedd amin több játék érdekel, én eleinte boxot akartam mert jobban néztek ki rá a multiplatformos gamek...de aztán rájöttem hogy ps3on jobb gamek vannak így azt vettem.
Nem értem miért fényezik annyira a box nak a joyát sztem sonyé jobban nézki
PS3 nál nem szűnik meg az ingyenes multi csak ps4en lesz fizetős....
Ps4 mutli úgy lesz hogy psn plust veszel tehát nem 1-2 játék ingyen hanem sokkal több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!