Mit szóltok a gameshop-os PS4 árához?
Szerintem drága 120ezerért mondjuk még 100ért se venném meg most 1 havi munkabér lol
De lehet jobban jár aki előre megrendeli..
mi van ha a forint tovább romlik akk még drágább lesz
Miért írsz ilyen hülyeségeket, hogy drága 100 ezerért? Oké, hogy sok embernek ez rengeteg pénz, de attól még nem drága. Egy autó sem olcsó, de ha egy BMW-t kapnál 500 ezer forintért arra is azt mondanád, hogy drága? Pénz nincs rá, de ahhoz képest, hogy mennyit ér nagyon olcsó.
PS4-nél ugyanez a helyzet. Lehet sokaknak nem lesz rá pénze, de hogy sokkal többet ér, az biztos. Csak gondolj bele, hogy egy csúcskategóriás telefon, pl. HTC One vagy SGS4 is drágább, és akkor az "csak" egy telefon.
Az csak egy aukció, mire lejár az idő akár 600 dollárra is kijöhet a végeredmény.
Hülyeség,már nem egyszer rendeltem az e-bay oldaláról,a monitortól kezdve a ruháig,ha lejár az aukció lesz még számos lehetőség a rendelésre.
Mindig olcsóbban meg lehetett venni bármit amit nálunk akár 30-40%-al drágábban adnak.
Gondolom,még nem rendeltél az e-bay oldaláról semmit,így sajnos tapasztalatod sincs a témában,csak okvetetlenkedsz ennyi.
Fel sem tudnám sorolni mennyi mindent vettem már eBay-ről, és tény, hogy rengeteg mindent belehet szerezni, de nem mindent.
PS4 pont kivétel lesz, talán egy 10-essel olcsóbban szerzed majd csak be, de mivel valószínű készlethiány lesz, ezért még drágább is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!