Létezik működő PS3 emulátor?
A videón látható programot bármelyik amatőr programozó megcsinálja hogy így nézzem ki ,és belerak egy videót.
Szerintem FAKE
A PS2 emulátor is mikor elkészült jóval erősebb PCk voltak.
Gyakorlatilag a PS3 emulációja baromi nehéz lenne,ha ismered akkor tudod hogy egy 6(8) magos PowerPC processzor van benne aminek a felépítése teljesen eltér a sima asztali PCktöl
PS2 | CPU: 6 GFLOPS | GPU: 0 GFLOPS | Combined: 6 GFLOPS
PS3 | CPU: 218 GFLOPS | (GPU: 1800 GFLOPS) | (Combined: 2018 GFLOPS)
Itt a ps2 és ps3 számitási teljesitménye!
Nekem egy Corei7-860 Cpu mellet van hogy a ps2 emulátor képes kihasználni 20-30-40 akkár 50 %-ban is! Szóval ha egy Corei7-et képes enyire felfallni menyit használna a ps3 emulátor! Ne gondold hogy a Mezei Core2Duo proceszorodon képes leszel emulálni. A ps2-höz se lenne elég teljesen nem hogy a 3-hoz! :D
És szerintetek a ps meg xbox játékokat min fejlesztik? Talán bizony konzolon, nem? Kontrollerrel programoznak napestig... :D
Egyik konzolra sem lehetetlen emulátort írni, csak nehéz és nem kifizetődő.
hát nem normal pc-vel irják azt se hogy benyomja bejön a winfos...
Kül igaz nem lehetetlen de szerintem ps4 emu előbb lesz mint ps3... [ps3 bonyolultabb mint a ps4 lesz]
Illetve mostani pc-k szerintem akkor se bírnák ha lenne
Innen tudtam egyet szedni el is indul d nincs most ps játékom hozá de amit lesz tesztelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!