Létezik működő PS3 emulátor?
Nem létezik. Legalábbis elvileg nem. (Én is így tudtam.)
Viszont találtam egy ilyen linket, nézz körül itt. Aztán hogy ehhez milyen vas kell, az más kérdés. :)
Szerintem se létezik hiába vannak ilyenek tele lenne a youtube vidikkel akkor...
Elmondom neked hogy last of us ugy kihasználja a ps3at mint állat emu mellet rohadt jo pcre re lenne szükséged
Ennek eléggé reklám szaga van. Ráadásul a pofátlan fajtából.
Akkor mégis kamu a link?
Több helyen is azt írják, hogy a fenti linken lévő progi egy trójai. Továbbá oldalakon keresztük ecsetelik, hogy a PS3-at képtelenség emulálni, mivel olyan speciális célra fejlesztett harvere és teljesítménye van, hogy egy általános célú PC-vel soha nem működne. (Azt már csak én teszem hozzá, hogy a hardver eltérései miatt eleve max csak szimulálni lehetne, de az még durvább igénybevétel lenne a PC-nek.)
Szóval bocsánat a linkért, de valóban inkább ne erőltesd. Inkább menj el egy boltba, ahol ki tudod próbálni, vagy vedd rá egy barátodat, hogy ő PS+-at vegyen, és akkor mindketten játszhattok bármelyik konzollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!