Valami ötlet kéne van egy laptopom és nagyon hamar fel melegszik és olyankor nem lehet vele már semmit csinálni vettem egy hűtőt hozzá de asse ér sokat az meg oldható hogy egy régi gépből ki szettem a hűtőt és azt rakom alá?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 12:22
1/4 anonim válasza:
egész pontosan milyen laptopod van ?Takarítsad ki és pasztázd újra, az általában megoldja a problémát
2/4 A kérdező kommentje:
egy Toshiba Satelite gamer laptop mert i5 proci 8gb ram meg ilyesmi de nagyon hamar fel melegszik amit montál azt hogy érted hol tudom meg csinálni?
2013. jún. 19. 12:46
3/4 anonim válasza:
Szépen szétszeded, persze óvatosan, aztán alaposan kitakarítod a hűtő rendszerét, majd a processzorról eltávolítod a régi, száradt paszta maradékát (szintén óvatosan! ), és újra pasztázod. Hővezető pasztát pár száz forintért lehet venni.
4/4 A kérdező kommentje:
kössz !
2013. jún. 19. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!