2 régi játékot keresek (PC-Nintendo), ötlet, hogy miről van szó?
Két játékot keresek már egy jó ideje.
Az egyik az egy PC-s,stratégiai játék,nagyjából (1998-1999)10 évesen játszhattam vele.A lényege ugyanaz volt mint a többinek fejlődés és stb...De bogarakat lehetett fejleszteni,különböző rovar telepeket lehetett létrehozni.
A második játék az egy Nintendo-s (azt hiszem NES) játék lenne.Nagyon már nem emlékszem,csak foszlányok vannak.Egy kicsit szebben kidolgozott játék,1 ősember szerűséggel mentél,és erre kifejezetten emlékszem,hogy volt alul egy csík,és ha az végig betelt,akkor az emberünk átváltozott valami kigyúrt állattá :) és mindenkit le tudtunk csapni.Nem a Prehistorik,nem az Adventure island,nem tudom mi volt ennek a játéknak a neve,de több éve keresem.
Kérlek segítsetek!
battle bugs
vagy
band of bugs?
a másikat nem tudom... remélem segítettem :D
Köszönöm az eddigi válaszokat,de nem a Simant,nem a battle bugs,és nem is a band of bugs.
Startcraftban pedig nem vagyok biztos :S Nézegettem a Starcraft 1-et , de tényeg nem ismerős a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!