Mit kapjon egy negyedikes fiú a jó bizonyítványért?
Figyelt kérdés
Iphone-t kért, de nem biztos, hogy az a jó és még drága is. T-mobilos vagyok, van 3300 pontom. A gyerek leginkább youtube-ot néz és Club Pingvin és ehhez hasonló játékokat kedvel.2013. jún. 16. 11:27
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és van itthon korlátlan wifi.
2013. jún. 16. 11:27
2/9 anonim válasza:
Semmit!Nem ajándékért tanul hanem azért hogy ne legyen h*lye!Én sose kaptam semmit pedig 4,6-os átlagom voltde anyámék azt mondták hogy nem kapok semmit mert nem azért kell jól tanulni hogy ajándékot kapjak hanem azért hogy később jó munkahelyem legyen vagy elmenjek egyetemre!
3/9 A kérdező kommentje:
Jó, de ez a hobbyja és az utóbbi időben nem kapott semmi komolyabbat.
2013. jún. 16. 11:36
4/9 anonim válasza:
Mi a hobbija hogy 160 ezres telefonnal szaladgál mait majd egy 17-18 éves suhanc kivesz a kezéből és ugrott az egész na ne röhögtess!Mondd meg neki hogy majd kap drága dolgot ha elballag!Én is ballagásra kaptam csak ajándékot de még akkor sem 160 ezres iphone-t!
5/9 anonim válasza:
Ez most komoly?Iphone egy negyedikes gyereknek?Youtube-ra meg kisebb játékokra egy 35ezres androidos telefon is elég.Ajánlanám a Huawei Ascend Y300-at.
6/9 A kérdező kommentje:
Itthon használná és pár 10ezer forinban gondolkozunk csak.
2013. jún. 16. 11:41
7/9 anonim válasza:
De iphone-t nem lehet pár 10 ezerért kapni könyörgöm!
iphone 4 150 ezer FT az iphone 5 pedig 200 ezer!
8/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez a Huawei 300 jó lesz, mert meg lehet venni Dominó csomagban is és akkor tudja a netet használni a wifi-vel.
2013. jún. 16. 11:46
9/9 anonim válasza:
Valami kínait, ha már tablet vagy telefon.
Vannak egészen komoly darabok (mármint gyereknek), feltöltőssel olyan 25-30.000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!