Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apukámnak szeretnénk venni új...

Apukámnak szeretnénk venni új tévét. Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?

Figyelt kérdés
Kb azt sem tudom mi a különbség a plazma és az lcd tévé között tehát ilyen szinten kellene :D
2013. jún. 15. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Több paraméter kellene! Milyen értékben gondolkodsz? Apukád életkora, nyitottsága az újdonságok iránt? Mert pl. Ha szeret internetezni, akkor okostévét ajánlok például.
2013. jún. 15. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Idős már, semmi különlegesség nem kell. Csak legyen 'lapos', és szép képe.
2013. jún. 15. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezesetben bemész a boltba s megnézed hogy melyik tévének van szép képe. Led tévében van a jövő. A plazmát váltotta fel. Szóval Led tv. Márkák között Lg és Samsung, ami az én tapasztalatom szerint jó.
2013. jún. 15. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem egyértelmű. Plazmából nagyobb és jobb képminőségű készüléket kapsz ugyanazon az áron. Hátránya hogy változatosan kell használni. Ha pl. állandóan az RTL Klub megy rajta akkor előfordulhat hogy idővel a csatornalogó beleég a panelba. De ezt sokan észre sem veszik. Továbbá a plazmák maximális fényereje elmarad a led háttérvilágítású lcd tévéktől, emiatt nagyon világos szobában gyengébb a képe.

A plazmáknak természetesebbek a színei, gyors mozgásoknál (pl. foci, tenisz) nem mosódik a kép (pl. nem húz csóvát a labda mint az olcsóbb lcd-knél), valamint sötétben nézve a fekete egyöntetűen fekete és nem felhősödik a képszéleken mint a ledes csodáknál.

2013. jún. 18. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4 Led tv-m van. Semmi gond nincs velük. A Led a jó választás. Tudtommal nem is csinálnak okostévét, sem 3D tévét plazmára. Ez gondolom mond valamit!
2013. jún. 18. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Plazmákban ugyanúgy van smart és 3d is.
2013. jún. 18. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudtam. Köszönöm
2013. jún. 20. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!