Milyen tv-t érdemes venni az alábbi szempontok alapján?
Valós 200 vagy 400 Mhz-s képfrissítés (tehát nem CMR 200).
32" vagy 37 (82 vagy 94 cm képátló).
HDMI bemenet.
Full HD Led aktív 3D.
USB bemenet.
2D-3D konvertálás.
Okostelefonnal vezérelhető.
Szia!
Nincsen valós 200/400hz képfrissítés...ezek mindegyike elektronikai gyorsítás.
Az általad leírtaknak a piacon lévő készülékek szinte mindegyike megfelel.:) (Na jó, nem)
Aktív 3D samsung/toshiba és a philips tv-knél felső kategóriában van
2D-3D konvertálásra samsung ES6*** sorozatok és felette levő sorozatszámú készülékek alkalmasak(ezek valós 100Hz és 200/400...stb CMR elektronikásak)
Okostelefon vezérelhetőséggel szűkítettük a kört samsung tv-kre.Viszont "túlnyomórészt" csak samsung okostelefonokkal működik együtt a tv készülék.
Apropó...miért fontos számodra a 2D-3D konvertálás tudás?
Akkor nem is tudom hogy fogalmazzam meg ezt s 200-400 Mhz-s elvárást. Legyen szép, éles élethű a megjelenítés ne olyan lassú mint egy régi crt tv-n.
Gondolom a Mhz szám összefügg a másodpercenként megjelenített képpel.
LG-nél is láttam sok olyan tv-t ami vezérelhető okostelefonnal, plusz már kipróbáltam ismerősnél és működött Sony telefonnal is az LG típusú tv.
(Gondolom mivel a legtöbb samsung telefon is androidos, így mindegy a telefon márkája és csak a tv-től függ hogy alkalmas-e okostelefon általi távvezérlésre)
Azért fontos a 2D-3D konvertálás, mert ha már kiadok érte 150.000- 200.000 Ft-ot akkor tudjon sok mindent.
LG-t hogyhogy nem említetted? Azok a tv-k nem jók?
Szia!
Elvárásaid alapján nem említettem. Az LG nem aktív hanem passzív 3D technológiát használ.
Igazad van. Ez nem is nézetem. Köszi.
Esetleg tudnál ajánlani az elvárásaim alapján pár konkrét típust is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!