Mitől halkulhat el a hangszóróm ha nem nyúltam és nyúlok hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy 5,1-es szettem ami 5.1-en van rákötve pc-re . Bekötök mindent frissen szól mindegyik hangszóró aztán pár perc után a center sistereg egyet majd nem szól (vagyis csak nagyon halkan amit csak úgy hallok meg ha odatartom as fülemhez) van mikor egyáltalán nem szól. Amikor áramtalanítok mindent majd bekapcsolok mindent utána sem szól . Mi lehet a hiba oka?2013. jún. 14. 19:02
1/2 anonim válasza:
Az biza szerviz!
Nem lehet, hogy elfüstölt ott valami?
2/2 A kérdező kommentje:
már szétszedtem a hangfalat is és az erősítő részét is átnéztem de úgy néz ki nincs semmi probléma. Az a pláne ,hogy egy darabíg szól majd elhalkul és nem szól aztán mikor újra bekapcsolom a rendszert megint elhallgat egy kis idő után . Ne úgy értsd hogy ki be kapcsolom a rendszert hanem mondjuk másnap mikor bekapcsolom .
2013. jún. 15. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!