Miért nem szól a hangfalam?
Figyelt kérdés
Ma amikor bekapcsoltam a gépet azt észleltem hogy nem szól, most szétszedtem és újra összeraktam, de ugyanúgy nem szól! Mi lehet a probléma? A hangfal egyébként elég érdekes volt, mert néha magasabb hangfrekvencián így sípolni kezdett egy mentőautó szirénájához hasonló hangot:D.2013. jún. 13. 18:58
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos?:S
2013. jún. 13. 19:06
3/9 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg ide-oda tördelni a kábelt mikor zenét hallgatsz :/ (lehet, hogy meg van törve)
5/9 A kérdező kommentje:
Kicsit félek ettől a tördeléstől, nehogy csak mégjobban elrontsam. Egyébként nem tudom, de elég drága ez a hangfal és erősebbnek tűnik a kábel is. Biztos hogy velük van a baj?
2013. jún. 13. 19:16
6/9 anonim válasza:
Csatlakozásokat, beállításokat nézz át!
Ha nem sikerül akkor fogj egy fülest, dugd be és csekkold, hogy van-e hang :D
7/9 anonim válasza:
Nem kell erősen megtörni, csak éppen hogy ide-oda centinként...nem kell erősen/sokat, csak megmozgatni kell egy kicsit :D
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, mostmár jó.
Ne nevess ki, de csak levolt halkítva a hang a beállításokba.:D:D
2013. jún. 13. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!