1/6 anonim válasza:
Két teljesen különböző kézikonzol, a Vita újabb és fejlettebb.
2/6 anonim válasza:
Hülye kérdés, de megválaszolom:
Vita nem olyan rég jött ki sokkal "nagyobb" játékok jönnek ki mint psp-re... tehát nagyobb teljesítményű a vita mint a psp..
Szerintem a vita jól néz ki de én maradok a pspnél
Psp-n több game van több homebrew meg hát ugye a fő érv hogy törhető
4/6 Krisipoke válasza:
Így van, a PSP az eggyel újabb konzol, erősebb, jobb a grafikája, stb, illetve más-más játékokat is játszanak le.
Én is a PSP-t választanám a kettő közül, egyrészt az olcsóbb, másrészt arra van azért pár jó játék. A Vita pedig szinte egy teljesen megbukott konzol.
5/6 A kérdező kommentje:
És mind kettőn lehet úgy hogy gépről rámásoljuk a játékot a psp-re vagy a vita-ra és úgy játszani?
2013. jún. 8. 12:36
6/6 anonim válasza:
Vita nincs feltörve... van valami cfw féleség de nem teljes csak psp/ps1 et bír de elvileg azt is megcsinálta már a sony
Röviden: NINCS TÖRÉS A VITÁRA
Vedd meg a játékokat qrva drágán...
Pspre van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!