Belur kérdése:
Megbízható ez az oldal ha előre utalok elküldik a termékeket, valakinek van személyes tapasztalata rendelt már innen?
2013. jún. 6. 13:35
1/4 anonim válasza:
Soha ne vásárolj neten előre utalással. Ez az oldal is tele van siránkozókkal akik rendeltek, de nem kapták meg. (még ha nem is konkrétan erről az linkről rendeltek)
2/4 A kérdező kommentje:
ÉRtem csak elméletileg ugye ez webshop itt is látoma hirdetéseiket gyakori kérdéseken illetve majdnem minden oldalon ott a hirdetésük ezért gondoltam rendelnék tőlük fejhallgatot, bluetooth hedszetet, órát mert jó áron vannak :) Csak érdekel valaki rendelt-e már innen:)
2013. jún. 6. 13:41
3/4 pinkpancser válasza:
Can you accept PayPal?
Sorry to inform you that we cannot accept PayPal now.
Paypal védi a vásárlót. Ha valamelyik kínai bolt nem használja, akkor érdemes másikat keresni. Hasonló cuccokat kínál sok más cég is, pl dealextreme.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha jól olvastam itt már nem fogadják el a PayPalt csak WU illetve TT meg Moneygram
2013. jún. 6. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!