Kaptál már személyes utalványt a MAM-tól? Nem tudom hol és hogy lehet beváltani, az oldal nem jön be nekem.
Figyelt kérdés
Személyes utalvány
*Azonnal beváltható mambaby.com-on! A kódot írja be az „Utalvány beváltása” mezőbe. Az értéket nem lehet készpénzre váltani vagy a számlájára jóváírni. Érvényes 2 hétig, miután megkapta a Newslettert . Más utalvánnyal egyszerre nem lehet beváltani. A peres út kizárva.
Másnak sikerült?
A fájl vagy az oldal nem áll létezik
Az ön keresett tartalom sajnos nem található vagy már nem áll rendelkezésre.
Ma kaptam, szóval még nem csúszhattam ki az időből. Nem értem, akkor miért küldik.
2011. jan. 31. 09:21
1/2 anonim válasza:
ezt milyen nyelvről fordította a google? :DDD
2/2 anonim válasza:
Igen, kaptam.
Első körben be kell lépned a mambaby.com oldalon, majd vásárolnod kell, és a vásárlás végösszegéből kapsz -10%-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!