Honnan tudom pontosan hogy egy fülhallgató hogy szól?

Figyelt kérdés
Átlag fél évente kell vennem egyet mert megtörik. Most valami márkásabbat szeretnék ami strapabíróbb. Sima iPod-hoz kell. Eddig az 1200Ft-os Emerson és az Apple szólt a legjobban. Az 1200Ft-os már nem kapható, az Apple meg nem agybadugós, ha meg igen az 20.000Ft. Szóval agybadugós kell mert begyullad a fülem a másiktól. Fejhallgató nem érdekel. Melyik márka jó ill. mit nézzek a DB-en kívül?
2013. jún. 5. 02:58
 1/7 anonim ***** válasza:

A frekvenciatartományt szokták ráírni (pl. 20Hz-20kHz), de a számokra nem érdemes hagyatkozni fülhallgatónál, ki kell próbálni a saját ipododdal.

A Sennheiser jó szokott lenni.

2013. jún. 5. 07:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Sennheiser CX 150 VAGY

Sony MDR-EX50

2013. jún. 5. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Akármit nézhetsz, abból nem fogod megtudni hogy szól. Pl. Skullcandy is papíron ugyanúgy szól, mint a legdrágább Sennheiser, de még a legolcsóbb Sennheiser is jobb a legdrágább Skullcandy-nél.

Egyébként mennyit akarsz rá költeni? 40k alatt elfelejtheted a Sennheiser-t, AKG-t meg ilyeneket, mert ilyen olcsón csak a nevet fizeted meg, sokkal jobbak vannak náluk.

Pl. 10k körül Brainwavz, Soundmagic, MEEElectronics, Vsonic meg ilyen márkák a jók, amikről a laikusok nem is hallottak, de megkérdezel egy embert, aki otthon van a hangtechnikában az ilyeneket fog ajánlani.

2013. jún. 5. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó. Majd biztos 40 ezerért fog venni fülhallgatót amúgy... Meg mondjad neki ezeket a márkákat amiket csak külföldről lehet rendelni és két hét mire megérkezik a cucc. GG
2013. jún. 5. 12:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Sennheiser-t néztem vaterán, olyan 7ezer körül van ami a boltban 20. Nem fejhallgató kell, csak fülhallgató. A Panasonic is bejött, csak ez sem volt agybadugós. De mint említettem, az 1200 Ft-os is kiváló volt, csak nem kapni már. Azt hiszem a Media-ban az ellenállást mondta az eladó hogy azt kell nézni a decibel mellett. 120 decibel felettieket nem nagyon kapni, mindegyik 90 körül van. 2-3 hónapig kellene valami 5-6 ezer körül, ezért most tényleg csak a számok érdekelnek, mert ha kicsit helyrejövök veszek egy Dynaudio-Volvo-t
2013. jún. 6. 02:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem is sennheiser volt hanem AKG

[link]

2013. jún. 6. 02:09
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Szövegértést légyszíves gyakorold, mert nem írtam semmilyen 40k-s fülhallgatót, azt írtam, hogy Sennheiser-t 40k alatt venni nem ajánlott, mivel az előttem lévő Sennheiser-t ajánlott.

Kérdező meg nem írta, hogy külföldről nem jöhet szóba, meg hogy neki rögtön kell. Ha olcsón akar jót, akkor bizony külföldről kell rendelni és várni kell rá. Nem mintha 2013-ban olyan nehéz lenne külföldről rendelni.

Vaterát felejtsd is el, rengeteg hamis terméket kaphatsz ott, meg amúgy is Vatera elég gáz.

120 decibelt meg minek? Már 100-105-től is megsüketülsz max hangerőn.

Ha meg az 1200 forintos tetszett, akkor igazából bármilyen fülessel beéred, nézz egy akármilyen Sony-t vagy JVC-t ami tetszik kinézetre.

2013. jún. 6. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!