Honnan tudom pontosan hogy egy fülhallgató hogy szól?
A frekvenciatartományt szokták ráírni (pl. 20Hz-20kHz), de a számokra nem érdemes hagyatkozni fülhallgatónál, ki kell próbálni a saját ipododdal.
A Sennheiser jó szokott lenni.
Sennheiser CX 150 VAGY
Sony MDR-EX50
Akármit nézhetsz, abból nem fogod megtudni hogy szól. Pl. Skullcandy is papíron ugyanúgy szól, mint a legdrágább Sennheiser, de még a legolcsóbb Sennheiser is jobb a legdrágább Skullcandy-nél.
Egyébként mennyit akarsz rá költeni? 40k alatt elfelejtheted a Sennheiser-t, AKG-t meg ilyeneket, mert ilyen olcsón csak a nevet fizeted meg, sokkal jobbak vannak náluk.
Pl. 10k körül Brainwavz, Soundmagic, MEEElectronics, Vsonic meg ilyen márkák a jók, amikről a laikusok nem is hallottak, de megkérdezel egy embert, aki otthon van a hangtechnikában az ilyeneket fog ajánlani.
Szövegértést légyszíves gyakorold, mert nem írtam semmilyen 40k-s fülhallgatót, azt írtam, hogy Sennheiser-t 40k alatt venni nem ajánlott, mivel az előttem lévő Sennheiser-t ajánlott.
Kérdező meg nem írta, hogy külföldről nem jöhet szóba, meg hogy neki rögtön kell. Ha olcsón akar jót, akkor bizony külföldről kell rendelni és várni kell rá. Nem mintha 2013-ban olyan nehéz lenne külföldről rendelni.
Vaterát felejtsd is el, rengeteg hamis terméket kaphatsz ott, meg amúgy is Vatera elég gáz.
120 decibelt meg minek? Már 100-105-től is megsüketülsz max hangerőn.
Ha meg az 1200 forintos tetszett, akkor igazából bármilyen fülessel beéred, nézz egy akármilyen Sony-t vagy JVC-t ami tetszik kinézetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!