Kontakthibás vezetékes fejhallgató javítása?
Kell lennie egy 3. szállnak is a dologban, ez általában jobb és bal oldalon közös, tehát a 4 vég, akár egybe is köthető.
A sodrás akkor fog működni, ha nincsenek a szálak lakkozva.
Általában:
3 út van: jobb, bal, test. A testből szokták az árnyékolást kiképezni. Amikor kivágod a hibás részt, akkor a két végen, összesen 8 db szálad lesz (jobb, bal, 2 test a fejhallgató oldalon és ugyan ez a dugó oldalán). Összekötöd a jobboldalakat és a bal oldalakat, majd maradt 4 db tested. Ezt kötheted egybe.
A lakkot a hő leoldja.
Gyáááá.
[link] << piros - jobb, sárga - bal, 2 csupasz a test.
Közben visszaértem a géphez... Wow, értem már. :) Van nálam több db hibás fülhallgató, azokkal kezdem, mert nem kár értük. :) Ha belejöttem, jöhet a fejhallgatóm. :)
Köszi neked is, "Rocker Zsoltinak is"! ;)
Egy kérdésem maradt (remélem, nem több, és értem). Jól értelek, hogy a testek mindegyike egyetlen egy szálba is összesodorható? (Ugyanis a fotódon is külön van test a jobb oldali vezetéknek, illetve külön a bal oldalinak.)
Próbálkozom, de elég körülményesnek találom külön összepödrés után celluxozni a +, majd a - szálakat. A vezetékben is egyben vannak, lehet esetleg az összes bal kimenet szálat egybe, és külön az összes jobb kimenet szálat egybesorodni? Tehát a + és - szálakat egybe?
(Ráadásul azt látom, ha külön sodrom össze a +, és külön a - szálakat, akkor törékennyé válnak, mert a vezetékre merőlegesen vagyok kénytelen pödörni őket ez esetben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!