Lehet javítani a nyomtatott áramkört?
Figyelt kérdés
Ketté tört a távkapcsolóm panelje amin a nyomtatott áramkör van.Össze lehet illeszteni pontosan,mert a műanyag rész amin a nyomtatott áramkör van igaz, hogy eltört de a törés miatt pontossan össze lehet illeszteni.A nyomtatott áramkör javítható valahogyan?Ha igen akkor hogy ?2013. jún. 2. 21:51
1/6 anonim válasza:
A szakadásokat át kell forrasztani és annyi.
2/6 A kérdező kommentje:
és milyen anyaggal kell forrasztani? mert gondolom az se ndegy :)
2013. jún. 2. 21:58
5/6 pinkpancser válasza:
De lehet jobban jársz ha veszel egy 999 forintos univerzálisat, vagy add oda egy hozzáértő ismerősnek, hogy rakja össze ha tudja. Mert OK, hogy elvileg össze tudod forrasztani, meg akár össze is ragasztani, viszont ha valamelyik gomb alatt is van törés, akkor az érintkező vezető részét hogy forrasztod meg? Illetve ha nem tudod mivel forraszd meg, akkor vajon összejön úgy, hogy ne égesd meg a panelt?
Egyébként hogy sikerült összehozni a törést? Esetleg egy kép?
6/6 A kérdező kommentje:
a törést könnyen össze lehet hozni xD de nem egy kép miatt... az teljesen véletlen jött össze. Gomb alatt nincs törés csak ahol haladna az áramkör ott lenne. Én nem is állnék neki, mert nagyon pici forrasztásokat kell csinálni amit én nem merek bevállalni,azt meghogy mivel kell forrasztani azt azért kérdeztem, mert nem tudtam hogy a nyomtatott áramkört azt is ónnal kell forrasztani.
2013. jún. 3. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!