Megéri ezt a tvt megvennem?

Figyelt kérdés

ezt a tvt szeretném megvenni:

[link]

de látom hogy a felbontása csak 1024x768, akkor ezen nem is lehet fullhd-s filmeket nézni, vagy xboxon játszani?

Kösz a választ

2013. jún. 1. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
"Ősrégi" darab. Múzeum szökevény. Ekkora képernyőt még nem is láttam ilyen sz@r felbontással. Biztos, h otthagynám. Ráadásul ilyen drágán!? Ha fele ennyibe kerülne, se kéne.
2013. jún. 1. 13:04
 2/8 A kérdező kommentje:
ja akkor nézek egy másikat
2013. jún. 1. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt merem ajánlani tapasztalatból.

[link]

2013. jún. 6. 13:22
 4/8 JulesM111 ***** válasza:

Kár leszólni azt a 43"-os plazmát :)

Nem olyan rossz dolog, főleg, ha többségében SD tartalmakat nézel, és XBOX-ozol rajta.

Plazma mindenféleképpen jobban muzsikál a gyorsan változó kép esetén, mint a LED-es húdeqrvajó3D-s tv-k.

Plusz mégiscsak 30-50k-val kedvezőbb az ára, mint a sztárolt tv rendszereknek.

2013. júl. 19. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én szóltam le, de nem a plazma mivolta miatt. Nekem is plazmám van a legnagyobb megelégedésemre. Azonban Full HD felbontással. A többit már nem is említem, mert nem ide tartozik.
2013. júl. 19. 15:37
 6/8 JulesM111 ***** válasza:

Kérdezzük meg a kérdezőt, hogy milyen műsorforrásokat kíván nézegetni, és választunk neki egy megfelelő megjelenítőt :)

Előttem szóló, én sem vagyok teljesen normális ebben a házimozis világban, szóval írjatod, hogy mid van még :)

2013. júl. 19. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha jól olvastam, kérdező megkérdezte, h akkor nem is fog tudni nézni full HD-s filmeket?

Hát az általa választottal csak csökkentett felbontásban. Még ha legalább nem lenne ekkora a képernyő, akkor azt mondom, h elmegy. De épp a nagyátlójú képernyők miatt terjedt el az új HD ill. full HD szabvány. Hogy ne essen szét a kép ekkora méretnél. Tehát részemről semmiképpen nem ajánlanám senkinek full HD filmek nézegetéséhez a HD felbontású, 109cm képátlójú készüléket.

2013. júl. 19. 22:09
 8/8 JulesM111 ***** válasza:

Nem tudni kinek mit jelent a fullhd.

Nálam 1080p-t BluRay-en, ehhez projektor kell, vagy valami 55-60"-os klasszikus TV.

A legtöbb emberke leszipákol valami 8Gb-os mkv-t, és szeretné a vinyót beletolni a tv-be. Ilyen esetben kár fullHD rendszerre pénzt áldozni, bőven megadja egy 720-as mkv is az aránylag szép és nagy képet.

Ezért vagyok igazán kíváncsi, hogy a kérdezőnél mi is pontosan a műsorforrás.

2013. júl. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!