Megéri ezt a tvt megvennem?
ezt a tvt szeretném megvenni:
de látom hogy a felbontása csak 1024x768, akkor ezen nem is lehet fullhd-s filmeket nézni, vagy xboxon játszani?
Kösz a választ
Kár leszólni azt a 43"-os plazmát :)
Nem olyan rossz dolog, főleg, ha többségében SD tartalmakat nézel, és XBOX-ozol rajta.
Plazma mindenféleképpen jobban muzsikál a gyorsan változó kép esetén, mint a LED-es húdeqrvajó3D-s tv-k.
Plusz mégiscsak 30-50k-val kedvezőbb az ára, mint a sztárolt tv rendszereknek.
Kérdezzük meg a kérdezőt, hogy milyen műsorforrásokat kíván nézegetni, és választunk neki egy megfelelő megjelenítőt :)
Előttem szóló, én sem vagyok teljesen normális ebben a házimozis világban, szóval írjatod, hogy mid van még :)
Ha jól olvastam, kérdező megkérdezte, h akkor nem is fog tudni nézni full HD-s filmeket?
Hát az általa választottal csak csökkentett felbontásban. Még ha legalább nem lenne ekkora a képernyő, akkor azt mondom, h elmegy. De épp a nagyátlójú képernyők miatt terjedt el az új HD ill. full HD szabvány. Hogy ne essen szét a kép ekkora méretnél. Tehát részemről semmiképpen nem ajánlanám senkinek full HD filmek nézegetéséhez a HD felbontású, 109cm képátlójú készüléket.
Nem tudni kinek mit jelent a fullhd.
Nálam 1080p-t BluRay-en, ehhez projektor kell, vagy valami 55-60"-os klasszikus TV.
A legtöbb emberke leszipákol valami 8Gb-os mkv-t, és szeretné a vinyót beletolni a tv-be. Ilyen esetben kár fullHD rendszerre pénzt áldozni, bőven megadja egy 720-as mkv is az aránylag szép és nagy képet.
Ezért vagyok igazán kíváncsi, hogy a kérdezőnél mi is pontosan a műsorforrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!