Kinéztem magamnak egy fejhallgatót neten. Megéri megvennem?
Igazából sokat nem filózok rajta, mert kemény 1500 ft, de ha ennyi pénzért csak recsegni tud, akkor nem gyarapítanám még egy kacattal a környezetemet.
Specifikáció:
Típus: Stereo fejhallgató
Impedancia: 32 Ohms
Hangszóró: 40mm
Érzékenység: 99dB
Teljesítmény: 0,2W
Frekvencia tartomány: 50-20000 Hz
Súly: net. 160g
Vezeték hossz: 1m
Ezt tudja. Legyen szíves, ha valaki érti mit takarnak ezek a számok, mondja meg nekem, hogy Ipodra csatlakoztatva, egyszerű utcai / itthoni használatra megteszi-e. Különösebben nem szoktam adni a minőségre, nem baj ha nem hangos, nem szeretem kizárni a külvilágot teljesen (és nem szoktam a buszon másokkal hallgattatni a zenémet.) Szóval ha ad annyi hangot, amennyit az Ipod megboldogult fülhallgatója adott, esetleg egy kis plusz basszust, már boldog lennék vele. Köszönöm!
Ebből az égvilágon semmit nem lehet megállapítani.
Fejhallgatóból ez az ár kb a legalja, valszeg kb szól és ennyi.
...
Értek hozzá, ebből semmit nem lehet megállapítani.
Ezekből két érték hasznos, az érzékenység és az átviteli frekvencia, ebből az érzékenységgel nincs gond, az átviteli freki kissé magasan vág, de ettől még lehetne rohadt jó füles, de ez konkrétan valami fos, mint írtam, egész egyszerűen az árából is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!