Mit érdemesebb venni iPad minit vagy MacBook Air-t (13")?
"Na mindegy, szerintem nagyon sokan egyetértünk abban, hogy téged max. sajnálni lehet. Még egy ilyen keserű, irigy, rosszindulatú embert nem könnyű találni."
Dehogy nem, csak nézz be az Apple fórumokra. Tele van az ilyen frusztrált kisebbségi komplexusos emberekkel akik csak trollkodni mennek oda.
Egyértelműen kisebbségi komplexusa van. Itt le is írta:
"beletörödtem én már sok mindenbe:
hogy mások joképünek születnek, meg magasnak pl"
Kérdező: MBA-t vegyél az sokkal tovább ki fog szolgálni és jóval több dolgot meg tudsz vele csinálni. Úgy 6-7 évig semmi gondod nem lesz vele. Utána is max az akku az amit cserélni kell. A frissítések és a támogatottsága is meg lesz. Az iPadnél ez biztos nem lesz adott.
de csak tudnám hogy ilyen türelmetlen divathobortokkal agymosható embereknek mégis honnan lesz erre pénze?
hogy tudnak olyan munkát végezni, ami eleget fizet minderre?
ok, én is vállalnék nyári melót, csak épp nem vesznek fel,, mert már nem vagyok diák...amikor egyetemre jártam, akkor meg éldegéltem szoctámból meg ösztöndijból meg anyámék adtak pénzt...összvissz amit vettem az egy 100ezer forintos asztali gép volt...
de elment a sporolt pénzem 1 félév albira, 15 kredites költségtéritéses szakdogára meg ilyesmikre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!