Mit érdemesebb venni iPad minit vagy MacBook Air-t (13")?
Persze csak "menőzésre" kell, ha neked így jobb...
Képzeld lenne bőven mire használnom, akár csak kikapcsolódási célzattal. Igen, nyilván végigdolgoznám a nyarad, feladva a PIHENÉST, hogy menőzzek, teljesen megérné -.- . Én aki gyűlöli a kirakat dolgokat, a ballagásomról és a szallagavatómról is akkor léptem le amikot tudtam.
iPhone 5-öm van arra is 4 hónapig spóroltam, magyarul mindkét készülék kompatibilis a telefonommal, ami nem elhanyagolható tény.
Én nem hiszem el, hogy 31%-os barátunk járt egyetemre vagy abban a korban van, hogy járhat egyáltalán. Azért az egyetemen a ragad az emberre pár egyéb dolog is...
Barátom, ha az energiáidat arra pazarolnád, hogy előbbre juss, akkor te is megvehetnéd, amire vágysz.
És ha apple fan? Meg a starbucksba jár? Akkor mi van? Ezekkel a dolgokkal az embereknek az a baja, hogy drágák és nekik nem telik rá. De ezt ciki mondani ezért inkább gyártanak valami hülye ideológiát maguknak.
Érdekes, hogy akinek telik erre-arra az nem szokta kritizálni azt, akinek nem, de akinek nem az addig nem nyugszik, míg meg nem magyarázta a pénzesebbnek, hogy tulajdonképpen hülye és amúgy is.
Gondold azt ha jólesik, engem nem zavar, nem alszom rosszabbul.
Csak mert megszerettem egy céget miután először vásároltam tőlük (iPhone 5) és más termékeiket is meg akarom venni még nem vagyok agy mosott. Tudod kik mondják ezt, meg szarozzák az iPhone-t? Akiknek nincs rá pénzük, így egyszerűbb zsigerből utálni és azt akinek meg van. Te vagy az iskolapélda erre, látens kommunista barátom :) .
Borzasztó korlátolt vagy. Miért lenne valaki hülye, azért, mert valamit megengedhet magának, ami drága? Órát is lehet venni 5ezerért 10 ezerért 100 ezerért és 1 millióért is. Igaz mind az időt mutatja, de ha nekem a 100 ezres tetszik és futja rá, akkor hülye leszek 5 ezrest venni.
Vitatkozhatnánk, hogy ki az agymosott komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!