Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Recseg a transmitterem. Mit...

Rörets kérdése:

Recseg a transmitterem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vettem egy szivargyújtós zenelejátszót a kocsimba. Nagyon recsegett. Jótállás volt rá ezért visszavittem és választottam egy másikat de kénytelen voltam ugyanabból a fajtából mert nem volt másik fajta. Az is recseg amikor szól a zene. Esetleg tudtok javasolni vmi más fajtát ami bevált? Köszönöm előre is. [link] Ugyan ez van most nekem.

2013. máj. 26. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Halkítsd le ha tudod.
2013. máj. 26. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha áthangolod őket másik MHz-re akkor is recseg?

Nálam így megoldódott.Kezdő frekvencián nincs más rádióadás (87.5)...legalábbis amerre én használom.

2013. máj. 26. 11:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen akkor is recsegett. De már vettem másikat az viszont jól szól :)
2013. máj. 28. 18:41
 4/4 anonim válasza:
Milyet vettél?
2013. jún. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!