Ebben a videóban az ürge miért cseréli ki a hangszórókat?

Figyelt kérdés

EV hangszórót cserél ki EV hangszóróra, de miért? És miért vágja/teszi tönkre azt a hangszórót, amit kivett? Nem értem, mert angolul mondja.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=IqluK0RdI8o&feature=ends..

2013. máj. 25. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért cseréli ugyanolyanra, mert garanciás volt.

A rosszat meg megnézte, hogy mi baja, -a tekercse égett meg!

Az egész, az EV termék/hangfal fikázásáról szól.

2013. máj. 25. 11:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De úgy hallottam, hogy az EV minőség nagyon jó. Akkor ez ettől függetlenül igaz, ugye?
2013. máj. 25. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:

" De úgy hallottam, hogy az EV minőség nagyon jó."

Ahány ember, annyiféle ízlés, megitélés. A videón szereplő fickónak pl. nem tetszik.

Másnak meg igen.

2013. máj. 25. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon is jó minőségűnek számít az EV. Az,hogy leégett a tekercs, semmit se jelent, nem tudhatjuk, hogyan használták.
2013. máj. 25. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden márkának vannak alsó és felső kategóriás termékei. A videón egy gyaníton közép kategóriásként árult dobozból szedtek ki egy alsó kategóriás, lemezkosaras hangszórót 50-60 unciás mágnessel. Inkább a tisztességes öntvény kosaras, tisztességes mágnessel szerelt über gagyi reflex mint egy ilyen EV. No egy szintén öntvény, 100 unciás mágnessen szerelt, 100 decibel érzékeny, 10 centis lengőjű EV már más téma. De az ára is. :)
2013. máj. 27. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk én szeretem a Reflex cuccait, de azt tudni kell róla, hogy nagy részük EV másolat! (hangszórók, tölcsérek, még a fogófül is)
2013. máj. 28. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!