Szerintetek melyiket vegyem? Dps dream 7, Overmax new base 7, vagy esetleg overmax bascore 9?
Figyelt kérdés
A közeljövőben egy tabletet szeretnék venni, de nem tudom melyiket válasszam. Ha a dps-en lenne hátlapi kamera is egyből azt választanám, de nincs. A többin amit említettem azokon van, de drágábbak is. És én 30 ezernél nem nagyon akarok többet adni. Szerintetek?2013. máj. 24. 21:17
1/6 A kérdező kommentje:
Kezeltem már mind a 3-at. És mindegyik nagyon jó, nem is erről van igazából szó. Hanem az apróságokról, pl hátlapi kamera, és ár-érték arány, hogy melyik érdemesebb.
De bevallom öszintén én ha bemegyek például a mediamarktba és ott megveszem abba biztos vagyok, de a netes rendelésbe kicsit kételkedem. Pontosabban ezekbe szeretnék tanácsot kérni. Előre is köszi és értelmes válaszokat várok :)
2013. máj. 24. 21:27
2/6 anonim válasza:
huawei ideos s7 30 ezer forint aprodon garanciás bontatlan csomagolásba vagy vedd meg a dps 9-et az is jo de én ugy szereztem olcson samsung galaxy 10.1 tabot hogy bevolt törve a kijelzője felvásároltam 30 ezeré és haverom csinálta 2000 ezer ft-é és összesen költöttem rá 32 ezert ugy h van 1 tabom ami garanciás és minden tartozéka meg van még tokot is adtak mellé :D telefonokkal is igy kell csinálni tesom vett magának egy samsung galaxy s2 15 ezeré törött volt a kijelző de az érintésre reagált haverom meg csinálta ingyen azt és azota semmi baja sincs tartozékokat tokot meg egyéb dolgokat már vett magának én tegnap néztem htc one x 22 ezer forint repedt a képernyője 8 ezer ft-ba kerülne a javitása ha szervizbe vinnéd a telo garis minden tartozékával a illető nem akar vele foglalkozni mer nincs rá ideje h meg javitsa :D
3/6 A kérdező kommentje:
Értem hogy mit mondol, és hasznosak is valamennyire ,köszönöm. Akkor ezek szerint azt mondod hogy vegyem a dps dream 7-et. De én nem akarok töröttet venni, zsír ujat akarok.
2013. máj. 25. 10:04
4/6 anonim válasza:
nem. én azt mondom vedd meg a dps 9-et ugyan annyiba kerül mint a 7.
5/6 A kérdező kommentje:
Hali :)
hát azért van közte egy kis pénzbeli különbség :)
nem akarok sokat költeni rá
2013. máj. 25. 21:17
6/6 Dalma222 válasza:
Szia! MediaMarkt -ban ne vegyél egyik ismerősöm vett és bedöglött nekik és nem vették vissza! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!