Overmax tb 08 tapasztalatok, információk?
Figyelt kérdés
Van egy ilyenem. Kellemesen csalódtam benne, indavideót youtubeot facet simán viszi. Az volna a kérdésem, hogy mennyire megbízható (legfőképp olyanokat kérdek akik ismerik, és nem csak azt aki szidja hogy ígyis úgyis szar) Meg még volna kérdésem: másnak is melegszik? Bár én csak 15percet használtam eddig max nemrég vettem, youtubeot meg indavideot néztem és elég gyorsan megmelegedett de épphogycsak2013. máj. 15. 16:39
1/1 anonim válasza:
Bocs, hogy nem tudok a kérdésedre válaszolni, sőt én szeretnék Tőled kérdezni. Tervezem, hogy veszek egy ilyen gépet, de valóban olvastam már róla rossz véleményeket. Arra lennék kíváncsi, hogy avi-t, mp4-et lejátszik-e, van-e rajta fényképező (ha igen milyen képeket csinál?), milyen minőségű a zenelejátszója?
Egyébként nekem a telefonom is melegszik (SE Live with walkman-em van), de én viszonylag sokat nézek rajta filmeket (van úgy, hogy egyhuzamban 2 órát is).
Előre is köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!