Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mindig TV dekóder és Scart...

Mindig TV dekóder és Scart csatlakozó nélküli tv bekötése hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy van egy ismerősöm aki most vett mindig TV dekódert. Neki van egy régi videoton TV-je amin nincs scart csatlakozó, viszont dekóder kézikönyvébe azt írják, hogy scart csatlakozón keresztül kell összekötni. Meglehetne valahogy scart nálkül is oldani?? Tudom videómagnóval meglehetne csinálni, de valahogy máshogy??

2013. máj. 24. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak videóval.

Esetleg ha van rca csatlakozó.

Más kiút nincs, sajnos nekünk is videóval kell megoldani. :)

2013. máj. 24. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Jolvan köszönöm!! Vett hozzá a manusz egy scart RCA átalakított bár nemtom minek mert a TV-vel ígysem lehet összehozni..
2013. máj. 24. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ügyes....

Videoton TV-re egy tv szerelő szerintem átkapcsolhatóan fél óra alatt tud kompozit video és hangbemenetet kreálni.

Egyébként ha nem akar videót használni hozzá, akkor vegyen egy modulátort hozzá.

Vaagy vigye vissza a dekódert oda ahol vette, és mondja meg hogy ez alkalmatlan a feladatra, kérjen egy olyat amiből RF jel is kijön...

(TV-t még véletlen se cserélje le, a vidi tv-k nagyon jók :) )

2013. máj. 24. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

RF modulátor a keresőszó :)

2013. máj. 24. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A video milyen csatlakozással ad jelet a tv-nek?

Ugyanoda--ugyanúgy...

2013. máj. 25. 10:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nemis tudtam, hogy létezik ilyen vagyis gondoltam hogy van csak nem tudtam a nevét. De ha már itt járunk nekem is videoton TV-m van és hozzánk be van kötve a kábel tv és vannak olyan csatornák amik nem jönnek be mert magas frekvencián vannak amit a TV nem tud már befogni mert azt hiszem 300 Mhz-ig van csak a tunerja. ÉS azt szeretném kérdezni van-e olyan valami amivel a csatornák frekvenciáját lejjebb hozhatom amit a TV képes befogni?
2013. máj. 25. 14:54
 7/7 anonim válasza:

Ha nincs a TV-ben AV bemenet akkor javaslom a PELSO 2500 DVBT (MINDIG TV dekoder) beltériegységet megvenni.

Ezen van UHF modulátor kimenet is +Kártyafogadós és PVR (felvevő) funkciója is van .

Rácz András antennaszerelő Bp.16.ker. T: 70 248 8485

[link] vagy

www.facebook.com/raczandris1

2013. júl. 10. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!