Szeretnék egy LG Lcd tévét venni de azon amit kinéztem nincs jack csatlakozó. Hogy kössem rá majd a hifim-re?
Figyelt kérdés
Ilyen csatlakozók vannak a tv-n:
A hifimen pedig a szokásos sárga fehér piros csatlakozók (talán komponens vagy kompozit).
Ha veszek egy olyan kábelt aminek mind a két végén ilyen komponens vagy kompozit dugó van akkor az jó lesz?
2013. máj. 17. 09:03
1/12 anonim válasza:
Ott virít rajta a két RCA csatlakozó jobb oldalt. A hifid nem tudom, milyen típus, de a fehér és piros RCA kell csak, egy RCA apa-RCA apa kábel kell csak és össze van kötve. Optikai hangkimenet lenne a legjobb.
2/12 anonim válasza:
Csak az nem kimenet, hanem hangbemenet. Mi a TV-s és a hifid pontos típusa? Talán meg lehet oldani.
3/12 anonim válasza:
Fejhallgató-csatlakozó nincs az oldalán? Abból is ki lehet nyerni a hangot.
4/12 anonim válasza:
Én is a fejhallgató kimenetről szedtem le a hangot hogy rá tudjam csatlakoztatni a hifi-t.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen a fejhallgató kimenetre értettem a jack csatlakozót. Ami nincs.
A hifi típusa: Sony MHC-RG330
TV: LG 32CS460
2013. máj. 17. 13:04
6/12 anonim válasza:
Ahogy elnézem erre a TV-re nem igen fogod tudni rácsatlakoztatni.
7/12 anonim válasza:
Az LG weboldalán ezen a készüléken van egy SCART csatlakozó is, ami a leírás szerint kézikönyv is. Onnan egy
ilyen átalakítóval kinyerhető a sztereó hang.
8/12 anonim válasza:
Az a gond hogy mindegyik csatlakozó még a "scart" is csak input,és azon jel nem igazán fog jönni tök mindegy milyen adaptert vesz hozzá.
9/12 anonim válasza:
A gyári leírás szerint egyszerre ki és bemenet a SCART. Szóval ha kimenetnek használja, kijön a hang.
10/12 anonim válasza:
De a legegyszerűbb az, ha kerülöd ezt a típust, mert vagy működik, vagy nem. Az is lehet, hogy csak a videójelet küldi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!