Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Acer E1-571G vs Asus K56CB vs...

Acer E1-571G vs Asus K56CB vs Dell Inspiron 3521?

Figyelt kérdés

E három laptop közül kéne választani,fontos hogy minél vékonyabb és könnyebb legyen.Teljesítmény pedig úgy mindent beleértve érdekelne,főleg vidi/kép szerkesztés,továbbá összevissza böngészés és ritkán játék.

Csak az Acer az amiben i7 3632QM van,de az nekem túl vastagnak tűnik,csakis a poci miatt jön szóba.8GB rammal van és 2GB GF710M-el,500as HDD.Érdekelne,hogy mennyire gyorsabb a quad i7 ebben mint a másik kettőben a kétmagos.

Asus: nagyon tetszik hogy vékony,proci i7 3537U,8GB ram,GT740M 2GB,500as HDD

Dell: ennek tetszik legjobban a design-je,igaz kicsit vastagabb mint az asus,de azért nagyon tetszik.Ezek vannak benne:i7 3537U,4/8 GB ram (nem tudom pontosan,mert a megjelenő nevében 4GB-t ír,részletes specifikációnál pedig már 8-at) ,1TB HDD és Radeon HD 8730M 2GB.

Többet nem tudok adni egy laptopért.

Win 8-al szeretném használni,ezért jól jönne ha a touchpaden tudnám használni a win8as gesture-okat,ha nem akkor valszeg win7 lenne.

Eredetileg macbookot akartam,először airt majd prot,de ennyi pénzért nem kapok csak használtan i5-öst 4GB rammal,HD 3000-el.

Vélemények?

2013. máj. 24. 13:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!