Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legjobb laptop márka?

Melyik a legjobb laptop márka?

Figyelt kérdés

#notebook #Samsung #Asus #Dell #laptop #laptopok. notebook
2013. máj. 12. 18:36
1 2
 1/16 anonim válasza:
50%
toshiba,sony
2013. máj. 12. 18:44
 2/16 anonim válasza:
41%
Toshiba.
2013. máj. 12. 18:45
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

én így értékelem őket sorrendben:

Asus, Lenovo, Toshiba, Fujitsu, Samsung, Dell, HP, Acer, Sony, Packard Bell

Tovább nem folytatom, mert számomra a márkák véget értek, a méregdrága Apple-t és a hihetetlenül sz@r Sony-t be se sorolom ide.

Apple-ban nem az alkatrészeket fizetem meg az is biztos, mármint nem csak azt.

Sonynál, meg a sz@r konfigért, is elkérik a jó pénzt, csak mert "márka", hát elmennek ők a bus pics@ba.

Dell az ami még csupa negativitás. Teljesen ronda kinézet, és az egészet csak a garanciájuknak köszönhetik. Ha nem lenne annyi amennyi, akkor senki nem venne Dell-t, mert szintén nem egy olcsó kategória.

2013. máj. 12. 19:20
 4/16 pinkpancser ***** válasza:

Erre nincs pontos válasz. A kérdés mindíg az, hogy adott célra és költségkeret mellett mi a jobb (bár az is nehéz). Mert mondhatja valaki, hogy Sony, mert az Sony, de ha kézbevenne egy Dell XPS-t, vagy egy HP elitebookot vagy envy-t, netán a Panasonic kb törhetetlen magnéziumgépét akkor változhatna a véleménye. Almafanokról nem is beszélve...

Mondom ezt úgy, hogy eddig volt sok HP-m, Sony, dell (sajna nem XPS), toshiba, samsung... És bár jönnek mennek nálam a gépek, nem véletlen, hogy a HP 8440-től nem akarok megválni :)

2013. máj. 12. 19:32
 5/16 B.Toma válasza:

Nincs igazán jó válasz erre, nincs olyan hogy legjobb laptop márka, mert annyi féle kategória és felhasználási feltétel van, hogy nincs olyan gép ami minden igényt lefed.

Saját tapasztalatból kiindulva, elég sok gép fordult meg a kezem alatt tíz év során, az alsó szegmensben, ami 100-150 ezer közötti árkategória, az Asus HP Lenovo és Dell márkák körül néznék szét. A középkategória (150-200) Lenovo, Dell.

Felső kategória egyértelműen az Apple-é, de ha csak PC, akkor pedig Fujitsu vagy Sony.

Üzleti subnotikban a Lenovo thinkpad a király vagy esetleg a Fujitsu Celsius vagy a HP Elitebookja.

Ultrabookoknál Fujitsu, Samsung s9, Toshiba a legjobb szerintem, ha kivesszük az egyenletből a MacBook Air-t.

Játékra a legjobb, egyértelműen a Dell Alienware.

A lényeg a lényeg, nincs olyan hogy legjobb laptopmárka.

2013. máj. 13. 15:08
 6/16 anonim ***** válasza:
40%

A lenovo-t sokan mondják hogy "rosszat nem hallotam róla pedig de. Pedig: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__46..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__46..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes.. És hogy melyiket ajánlom. a DELL kitartó,jó szellőző rendszer A hp meg egy csodálatos emlék nekem majd ír privit az akit érdekel hogy miért nagy emlék nekem. Na szóval egyrészt könnyen hordozható,másrészt egy laptopnak nagyon jól áll egy hp logó,a súlya nagyon kevés. És az elitbook-jai nagyon jók

2013. aug. 1. 18:59
 7/16 anonim válasza:
Szerintem ár-érték arányban a Lenovo,de az Asus és az Acer is egy megbízható és jó márka.
2013. aug. 7. 22:13
 8/16 anonim válasza:
Asusra szavazom mindenképp. 6 éves Asus notebookom van, igaz 200000-ért vettem. Igazán utánanéztem volna akkor sokkal olcsóbb jöttem volna ki. Leöntöttem nem egyszer vízzel, energiaitallal is 2-szer, Kólával 1-szer. Egy billentyűzet cserét eszközöltem mert beragadt a cukortól. Még mindig működik. Sokat utaztam vele, nem egyszer kényszerültem futni vele, sprintelni. Párszor leejtettem már laptoptáskában viszonylag magasról ahol már egy okos telefonnak betörhet a képernyője. Legközelebbi gépem is lesz. [link]
2013. dec. 7. 12:04
 9/16 anonim válasza:
46%

1. Dell

2. Toshiba

3. Sony

2014. jún. 27. 12:22
 10/16 anonim válasza:

DELL!

...ha strapás kell

i7-es procival

200 körül

2015. febr. 24. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!