Melyik a legjobb laptop márka?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 18:36
11/16 anonim válasza:
toshiba ..
nehéz szervizelni és nem jobb, mint az amerikai dell
fujitsu...isten ments, halomszámra javítottam ezt a márkát.
lenovo....hagyjuk má' a magyar-kínai ibm
sony....fos
asus....a gatyád rámegy
hp....az olcsóbbak nagyon szarok
12/16 anonim válasza:
szerintem az Asus es a lenovo
13/16 anonim válasza:
én is mielőtt megvettem az enyémet, sokat olvasgattam hogy ''melyik jobb''. végül ASUS-t vettem (asus x55a-sx174d), persze nekem is volt egy bizonyos összeg amiböl választhattam. én 2013.10.11 vettem, 12 órát megy minden nap a melóba (biztonságiőr) internet és filmek, de még windows-t sem cseréltem rajta. szerintem mindegyik megy, amig vigyázol rá.
14/16 TapiJ válasza:
Szerintem a legjobb a Sony, ami sajnos el is kéri az árát...
Utána a Dell, majd talán a Toshiba, Acer.
A lenovo is biztos jó, de hozzám csak a rendszerhibás termékeket küldik. Az Asusok, hát nem bírják az iramot. Nincs rendes cooler rendszere, hiába van ráírva, a merevlemez elolvad... A winchester asztali gépnél 0 használatnál eltörik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!