Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen videokamerát ajánlotok?

Milyen videokamerát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Totál nem értek a videokamerákhoz, még sosem volt nekem, de nagyon szeretnék. Milyen tulajdonságoknak kell feltétlen meglenniük, mik a jó márkák, képfelbontás, zoom? Minden hasznos vásárlási tipp jöhet + köcce! ;)
2009. okt. 3. 19:33
 1/4 anonim válasza:

Hát nekem JVC van :D

van benne hard disk 30 GB-os és én meg vagyok vele elégedve

elég kicsi,könnyen hordozható és remekül zoom-ol ^^

2009. okt. 3. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
JVC és Sony, másban ne gondolkodj, de most már a 80 GB-os mem elvárás sztem, és nem is vészes áron elérhető. Ez az igazi minőség, az összes többi rögzítés (SD kártyára és stb) kifejezetten rosszabb, ha összeshasonlítva megnézed őket.
2009. okt. 4. 06:50
 3/4 anonim ***** válasza:

ja és nézd a zoom kérdése nem probléma, mert 60x-ost már tudják ezek eleve, de egyszerűen nem tudod kihasználni, mert 60-asnál már eleve állvány kell hozzá, ott olyan szintű a kézremegés, hogy normális felvételt nem tudsz készíteni, szóval ez nem annyira szempont, hidd el, lehet csak egy 40-es is bőven elég.

A felbontást pedig a legtöbb gépnél te tudod állítani, 4-5-6 lehetőség szokott lenni, hogy több férjen rá vagy kevesebb, azaz rosszabb vagy jobb felbontás, de pont ezért egy 80 GB-os HDD-re már a legjobb minősgből is több óra fér (minimum), azaz ez nem kérdés, mert te majd kiválasztod a kívánt felbontást és beállítod.

2009. okt. 4. 06:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2009. okt. 4. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!