Ebben az esteben is kicserélik a terméket (táblagép)?
Szombat délután vásároltunk a Media Marktban egy Wayteq Xtab 70dci tipusú tabletet. A készülék azonban másnap este a bekapcsoláskor (Az altatásból félébresztéskor(kb. 3 órán keresztül az asztalon volt, nem nyúlt hozzá senki.) a képernyő felső részében fehér csíkok jelentek meg.Egész véknyak voltak.(persze a háttér fekete volt.) Nyomkodtam a bekapcsológombot, de nem reagált. Ugyanakkor fél perc után alvó módba lépett (így volt beállítva).Megnyomtam a reset gombot is ey tűvel, de arra sem reagált. Másnap (ma) reggel addig nyomtam a bekapcsoló gombot míg kikapcsolt, aztán rendesen be tudtam kapcsolni,és nyoma sem volt hibának.
Ma egész nap nem voltunk itthon, és miután hazaértünk kikapcsolva találtam.Pedig biztos vagyok benne, hogy bekapcsolva hagytam.
Tehát a kérdésem az, hogy ha holnap visszaviszem az üzletbe,akkor ott kicserélik nekem egy ugyanilyen készülékre, vagy visszaadják nekem a vételárat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!