GTA San Andreas-t, és a 4-et szeretném megvenni. Szerintetek még érdemes?
Figyelt kérdés
Nagyon bejön ez a két game, de eddig nem volt rá alkalmam, hogy megvegyem. Vagy már ne, és várjam meg az 5-öt?2013. máj. 9. 15:00
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, számítógépre szeretném.
2013. máj. 9. 15:01
2/7 anonim válasza:
Persze érdemes. Ha nem játszottál vele simán. Pl régebbi játékokkal is jó játszani, ha nem a grafika a lényeg. Pl az age of empires 2 a mai napig a kedvencem, pedig grafikailag már...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Úgy hallottam, hogy az 5 a SA és a 4 folytatása lesz. Szóval szerintetek érdemes megvenni legalább a 4-et, higy ismerjem a történetet? Ja, a Story Mode nem igazán érdekel, inkább járkálni, autókázni szeretnék, bandázni és házakat venni. Néha egy-két küldetés max.:D Valamint azt is hallottam, hogy a SA Win 7-en már nem igazán megy, ahhoz túl régi. Ez igaz?
2013. máj. 9. 15:31
5/7 anonim válasza:
5 az egy teljesen új rész. Legalábbis úgy vettem észre, annyira nem követem a híreket, mert a 4 óta inkább nem érdekelnek a GTA-k, de trailer alapján 3 teljesen új emberről fog szólni, semmi köze sem lesz a 4-hez.
GTA SA megy Win7-en, és még mindig megéri megvenni, jó játék és mára már szinte ingyen adják, GTA IV szerintem szörnyű, de azért sokaknak tetszik, szóval azt is megveheted, az se drágább már 5 ezernél szerintem (használtan kb 3000).
GTA V egyébként csak konzolokra fog megjelenni szeptemberben, PC-re meg még ahhoz képest kb +1 év, szóval ráérsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
2013. máj. 9. 16:50
7/7 anonim válasza:
Ha csak járkálni szeretnél akkor még a GTA:III És a GTA:Vice City/Stories,is jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!