E-könyv olvasók milyenek?

Figyelt kérdés
Van valakinek ilyenje? Lehet M.o.-n kapni? Milyen fájlformátumokat ismer? Tudtommal elég drága, mikor megy le az ára és kb. mennyire?
2009. szept. 29. 17:09
 1/2 anonim válasza:

Hello,

Én a Koobe e-könyv olvasót vettem meg és nagyon nem bántam meg. Minden fájlformátumot ismer.

Forgalmazó honlapja alapján:

Támogatatott formátumok: PDF, DOC, RTF, WOLF, MP3, HTML, TXT, CHM, FB2, Djvu, PNG, TIF, GIF, BMP, JPG, PPT, EPUB, LIT (csak angol nyelvű könyveknél), PRC, MOB

Szerintem nem drága, mert a kisebb 72900 a nagyobb meg 82900. Ez kb 20 könyv ára. Nekem meg kb 3000 e-könyvem van tehát bőven megéri :-)

2009. okt. 4. 19:02
 2/2 anonim válasza:
Hogy van 3000 e-könyved, az olvasóval együtt adták vagy mi? Mert amúgy azokat is külön meg kell venni, vagy nem? Jól gondolom, hogy magyarul, csak a könyvek töredéke tölthető le?
2010. nov. 19. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!