E-readert szeretnék vásárolni, tanácsok?
A fontos, hogy ne tft-lcd kijelzős legyen, hanem e-ink, mint pl a Kindle-k többsége.
Egyébként meg azt raksz rájuk, amit akarsz:) persze csak ameddig a tárhely engedi:)
Használtan egy kindle wifis modell olyan 15-20 körül megvehető, ha nem lelakott-csúnya állapotú, érdemes használtban gondolkodni, ezek ritkán romlanak el, az akkujuk is nagyon jól bírja.
Mármint ebook olvasót?
Ha veszel e-ink kijelzős készüléket vegyél, ne tft kijelzőset. Az e-ink olyan mint a papír, ez a legjobb olvasásra.
A másik fontos különbség a formátumtámogatás, de ez a Calibre konvertáló programmal könnyen megoldható, és az egyéb kiegészítő szolgáltatások, pl. audiobook, zene lejátszás, wifi, böngésző, fordító, jegyzet, stb.
Kindle, Nook, PocketBook, WayteQ xBook, Onyx Boox, stb.
A könyveket megveheted akár online áruházban is,
de találsz a neten is, ezeket csak USB-n rá kell másolni.
[link] keresesek/keresesf.phtml?formatum=PRC
Ha szeretsz és szoktál olvasni akkor megéri.
Első hozzászóló vagyok.
..valamint halkan megemlítem a warez fogalmát. Nekem pl többtízezres könyvtáram van, persze csak elektronikus könyvekből:)
Nekem Kindle3 van már lassan két éve, nagyon jó és nagyon, nagyon szeretem. Semmi baj nem volt még vele. Amikor tehetem, eredeti könyvet veszek rá az amazon.comról. Nagyon jó a WhisperNet, pillanatok alatt rákerül a könyv az olvasóra, kényelmes és egyszerű. Aztán persze pirate bay-ről is letöltöttem pár könyvet, azt Calibre-ral a legjobb rátenni. Plusz volt sok egyéb dokumentummal, hogy csak ráküldtem az olvasó e-mailcímére, és átkonvertálja, nagyon jó.
Még annyi plusz, hogy a keyboard nagyon jól jön emailezéshez, szótárban való kereséséhez, stb, én melegen ajánlom.
Én nem bántam meg, sőt máig nagyon jó döntésnek tartom, hogy anno megvettem. Imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!