Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legjobb fülhallgató?

Melyik a legjobb fülhallgató?

Figyelt kérdés

[link]

ilyen mp4-em van de nem tudom melyik fülest válasszam ami megfizethető is de hangzásilag is toppon van ?!

2013. máj. 4. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Sennheiser CX 200 olcsó és jól szól :)
2013. máj. 4. 18:42
 2/7 anonim válasza:
Senheiser MX170 2éve ilyen fülesem van bármivel istenien szól mélyet magasat nagyon jól adja. És szerintem kifejezetten korrekt az ára is
2013. máj. 4. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Fülhallgatokkal kapcsolatban már nem kis tapasztalatom van. a szomorú tény az h a 15000 ftos meg a 7000 ftos is ugyanugy tönkremegy, mert direkt ugy van gyártva h tönkremenjen.. és a minőségbe pedig olyan borzalmasan nagy különbség nem lesz, pláne ha a lejátszódban van EQ
2013. máj. 4. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:

mi a véleményetek erről ?

[link]

2013. máj. 4. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

adatai szerint elmegy, lehet h érdemes megprobálni. bár iylen ármba tulsok minőséget ne várj. Igaz vannak kivételek.

egyszer vettem egy gagyi thomson fülest kb 2000 ftért és 1 évig tökjóvolt, aztán utána kezdett egyre torzabban szolni... viszont 3 évi nyuztam és nem ment ugy igazán tönkre csak a végén már kellemetlen hangja volt :)

2013. máj. 4. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy audiofil (és nem vagy, mert akkor nem itt kérdezgetnél) akkor egy olcsóbb fülessel, mondjuk azzal a Panasonic-kal is vígan elvagy amíg működik.

Szóval nyugodtan vedd azt meg.

2013. máj. 4. 19:42
 7/7 A kérdező kommentje:
egy barátomnak még egy mosást is kibírt szvl akkor lehet hogy olyat veszek :D
2013. máj. 5. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!