Melyik a legjobb fejhallgató 30. 000Ft-ig?
Ezt komolyan írtad? Komolyan azt hiszed, hogy egy 5 ezres fejhallgató a legjobb ebben az árkategóriában?
Egyébként Audio Technia ATH-M50 az egyértelmű legjobb, itthon 40k, de ebay-ről vagy amazon-ról szállítással együtt is megvagy 30-ból.
Skullcandy Up Rock, nekem olyan van ku*rva jól szól! Jól illeszkedik a fejhez és ha a Medi Markt-ba veszed 12000FT...
NAGYON MEGÉRI!!!
Ti ketten az első kettő hozzászóló, a kérdező azt mondta hogy neki utcára kéne! De ti ketten mondtatok olyat hogy azzal szerintem még ti se mennétek ki vele az utcára!
Amit én mondtam a Skullcandy Uprcock az kicsi és kis helyen elfér! +Jól néz ki, jól szól, fejhez simul, nem röhögnek ki benne mit pl. abban a kettőben amit ti mondtatok!
De, kiröhögnek, aki képes Skullcandy fejhallgatót venni azt kinevetik (legalábbis fejben), és meg is érdemli.
Skullcandy csak divatmárka és nem szól jól.
Persze van akinek az is elég de azért az árért lehet jobbat is kapni.
Nem szó szerint értettem, senkit se fog kinevetni egy idegen ember, csak azért, mert akármilyen márkájú fejhallgató van rajta, de magukba valószínűleg sokan megjegyzik, hogy "na még egy idióta Skullcandy-s gyerek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!