Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudtok ajánlani nekem jó fül...

Tudtok ajánlani nekem jó fül vagy fejhallgatót?

Figyelt kérdés
Maximum egy 10.000 forintot szeretnék rászánni és szeretném hogy jól szóljon, ne hallatsszon ki, sok ideig tudjam használni, stb. Megköszönném ha linket is küldenétek :)

2013. máj. 3. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Fejhallgató :

[link]

Fülhallgató :

[link]

[link]

2013. máj. 3. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
A Skullcandy-t meg felejtsd el
2013. máj. 3. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a Sony és a Sennheiser fül-, illetve fejhallgatókat tudom nagyon ajánlani. Főleg a Sony-kat. Nagyon strapabíróak, a legrégebbi fülesem 10 éves, állandóan rángatva van, ha beakad vhova, illetve sokat töltött már szerencsétlen napokat víz alatt. :D De hibátlanul és jó basszussal szól, illetve a fiatalabb 5-6 évesek is. A Sennheiser szintén nagyon jól szól, érdemes 5000 feletti árkategóriában keresned. Van 3000 körül is, de az nem az igazi annyira. Eddig ez is jól bírja, bár csak 1 éves.

Philips, illetve Lg fülesem is van, de annyira nem tetszik a hangzásuk, iPod-dal nem is működnek nálam, nagyon halkak. (ezért nem is használom őket)

Szóval Sony és Sennheisert ajánlom leginkább szívvel 5000 Ft feletti árkategóriából. :) (Amikor vásároltam, akkor kipróbáltam több fülest is és ez a két márka felé lettem elfogult:D)

Nézegess itt füleseket, soknál vannak tapasztalatok is írva, sokat segíthetnek a döntésben:

[link]

2013. máj. 3. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Sony fejhallgatóban ez szerintem elég brutál több mint 10ezer, de ha még gyűjtenél rá nem csalódnál benne (bocs már, h drágábbat mutatok :)

[link]

2013. máj. 3. 21:24
 5/6 anonim válasza:

Én nekem van már tapasztalatom fülesekben :D volt már sennheiser, denon, sony, jbl, pionner, és én az eddigi tapasztalataim alapján a sennheiser-t tudom ajánlani de csak a 10.000ft feletti kategorákban,(Azért a sennheiser a legjobb, mert a sennheiser csak fül/fejhalgatot ill. mikrofont gyárt) A másik ami nagyon jó az a sony ha olcsobban keresel füllhalgatot akkor csak a sony!

Amelyiket nagyon tudom ajánlani az a sony MDX-EX50 (Én 6.000ft vettem a media markt-ban) Vagy a sennheiser CX-270(Ezt a tipust nem tudom hogy gyártsák e még, de volt már ilyenem is és ez tényleg nagyon jó volt, ez a fülset 9.500ft vettem.) De a helyedben a sony-t venném tényleg nagyon jó, hasonló fülsesek 25-30.000ft kerülnek amik ezt a minöséget adja le :)

2013. máj. 4. 11:51
 6/6 anonim válasza:
Én a SkullCandy-t ajánlom, nekem nem okozott eddig csalódást.
2013. júl. 31. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!