Tudtok ajánlani nekem jó fül vagy fejhallgatót?
Én a Sony és a Sennheiser fül-, illetve fejhallgatókat tudom nagyon ajánlani. Főleg a Sony-kat. Nagyon strapabíróak, a legrégebbi fülesem 10 éves, állandóan rángatva van, ha beakad vhova, illetve sokat töltött már szerencsétlen napokat víz alatt. :D De hibátlanul és jó basszussal szól, illetve a fiatalabb 5-6 évesek is. A Sennheiser szintén nagyon jól szól, érdemes 5000 feletti árkategóriában keresned. Van 3000 körül is, de az nem az igazi annyira. Eddig ez is jól bírja, bár csak 1 éves.
Philips, illetve Lg fülesem is van, de annyira nem tetszik a hangzásuk, iPod-dal nem is működnek nálam, nagyon halkak. (ezért nem is használom őket)
Szóval Sony és Sennheisert ajánlom leginkább szívvel 5000 Ft feletti árkategóriából. :) (Amikor vásároltam, akkor kipróbáltam több fülest is és ez a két márka felé lettem elfogult:D)
Nézegess itt füleseket, soknál vannak tapasztalatok is írva, sokat segíthetnek a döntésben:
Sony fejhallgatóban ez szerintem elég brutál több mint 10ezer, de ha még gyűjtenél rá nem csalódnál benne (bocs már, h drágábbat mutatok :)
Én nekem van már tapasztalatom fülesekben :D volt már sennheiser, denon, sony, jbl, pionner, és én az eddigi tapasztalataim alapján a sennheiser-t tudom ajánlani de csak a 10.000ft feletti kategorákban,(Azért a sennheiser a legjobb, mert a sennheiser csak fül/fejhalgatot ill. mikrofont gyárt) A másik ami nagyon jó az a sony ha olcsobban keresel füllhalgatot akkor csak a sony!
Amelyiket nagyon tudom ajánlani az a sony MDX-EX50 (Én 6.000ft vettem a media markt-ban) Vagy a sennheiser CX-270(Ezt a tipust nem tudom hogy gyártsák e még, de volt már ilyenem is és ez tényleg nagyon jó volt, ez a fülset 9.500ft vettem.) De a helyedben a sony-t venném tényleg nagyon jó, hasonló fülsesek 25-30.000ft kerülnek amik ezt a minöséget adja le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!